Za par dana ljeto nam stiže i kalendarski, ali s obzirom na to koliko su temperature visoke slobodno možemo reći kako diljem naše zemlje već vlada pravi ljetni ugođaj, pogotovo na obali.

Galerija Shein, 105 kuna H&M, 150 kuna Pull & Bear, 159,90 kuna +12 Zara, 229,90 kuna

Međutim, neće se svi ovih dana uputiti na more nego će osvježenje potražiti na obalama rijeka i jezera ili pak na bazenima i ostalim kupalištima.

Za uživanciju u ljetnim radostima najpotrebniji nam je kupaći kostim, a među traženim modelima i dalje su oni jednodijelni.

Upravo su jednodijelni badići omiljeni među ženama jer prije svega pružaju osjećaj sigurnosti za razliku od dvodijelnih koji lako skliznu tijekom kupanja ili sunčanja, a ujedno pristaju svakom obliku tijela.

Kupaći kostim modne kuće Chanel Stižu novi modeli: Kupaći kostimi koji bi ove sezone mogli zavladati plažama

Naravno, kupovina kupaćih kostima većini žena predstavlja pravu gnjavažu jer je umoru raznolikih modela često teško pronaći onaj pravi, a mi vam zato danas donosimo mali presjek ponude jednodijelnih badića kako bismo vam olakšali potragu.

C&A, 262 kune C&A, 262 kune (Foto: C&A)

Prema najavama modnih znalaca, ove sezone nosit će se modeli s izrezanim detaljima, a popularni su i badići s dodatkom šljokica ili bilo kakvih blještavih elemenata. Ako pak želite najjednostavniji model, ne brinite jer i njih ima na pretek.

Zavirite u galeriju i razgledajte 15 jednodijelnih kupačih kostima koje smo izdvojili za vas i ponude raznih komercijalnih brendova.

Calzedonia, 549, 30 kuna Calzedonia, 549, 30 kuna (Foto: Calzedonia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju