Dejan Lovren najzgodniji je hrvatski nogometni reprezentativac. Tako su odlučile čitateljice portala Zadovoljna.hr u velikoj anketi uoči utakmice s Rusijom.


U anketi je sudjelovalo više od 33.500 čitateljica od čega je gotovo trećina njih (13.000) glasalo za 188 centimetara visokog braniča rođenog u Zenici, koji u hrvatskoj reprezentaciji s ponosom nosi dres s brojem 6.

Dejan je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nedavno proslavio svoj 29. rođendan, a prvi put zaigrao je za hrvatsku A reprezentaciju prije devet godina, na poziv tadašnjeg izbornika Slavena Bilića.

Otac šestogodišnje kćerkice Elene i trogodišnjeg sinčića Josipa u Rusiji briljira, a svojiim fantastičnim obranama i blokovima proglašen je jednim od junaka utakmice s argentinskom reprezentacijom.
U ovoj anketi Dejan Lovren s trona najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca skinuo je Vedrana Ćorluku, koji se obično nalazi na vrhu ovakvih ljestvica u posljednjih nekoliko godina. U anketi Zadovoljne.hr Vedran je dobio oko tri puta manje glasova od Dejana, odnosno za njega je glasalo 2448 dama.

Ivan Rakitić našao se na trećem mjestu ljestvice najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca s 2165 glasova što je svega dvadesetak glasova više od četveroplasiranog Ante Rebića, dok je peto mjesto dano napadaču Andreju Kramariću, koji je prikupio 1825 glasova čitateljica našeg portala.



Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca prema mišljenju čitateljica portala Zadovoljna.hr.