Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling, ekipa popularnog "Beverly Hiilsa 90210" opet je na okupu.

Objavljen je, naime, prvi trailer za nastavak serije u kojem ovi glumci igraju sami sebe, 19 godina nakon završetka snimanja serije koja ih je proslavila.

U novoj seriji jedan od članova popularne ekipe sugerira ostalima da se ponovno okupe i ožive seriju koja je 90-ih godina imala čitavu vojsku obožavatelja.

Nostalgija na najjače: Vraća se originalna ekipa "Beverly Hillsa 90210"

Neprežaljeni Dylan: Koga je Luke Perry zapravo trebao glumiti u seriji "Beverly Hills 90210"?

Podsjetimo, Fox je u veljači najavio povratak Beverly Hillsa, a premijera serije zakazana je za 7. kolovoza i zvat će se "BH90210".

U najavnom videu pojavljuje se sedam glumaca povratnika, a među njima, nažalost, nema Lukea Perryja, omiljenog glumca koji je preminuo u ožujku od posljedica moždanog udara. Bez imalo sumnje, Dylan će obožavateljima nedostajati, ali unatoč tome, barem ako je suditi po komentarima, jedva čekaju nove epizode.

Povratak Beverly Hillsa Foto: Profimedia

Podsjetimo, serija Beverly Hills premijerno je prikazana u listopadu 1990. godine i trajala je deset sezona. Dok čekamo nove epizode i povratak omiljenih likova, pogledajte prvi trailer koji će vas zahvaljujući dobro poznatoj melodiji "katapultirati" u 90-e.