Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green i Tori Spelling, ekipa popularnog "Beverly Hiilsa 90210" opet je na okupu.

Objavljen je, naime, prvi trailer za nastavak serije u kojem ovi glumci igraju sami sebe, 19 godina nakon završetka snimanja serije koja ih je proslavila.

U novoj seriji jedan od članova popularne ekipe sugerira ostalima da se ponovno okupe i ožive seriju koja je 90-ih godina imala čitavu vojsku obožavatelja.

Originalna postava serije Beverly Hills vraća se na male ekrane Nostalgija na najjače: Vraća se originalna ekipa "Beverly Hillsa 90210"

Luke Perry (Dylan) i Shannen Doherty (Brenda) Neprežaljeni Dylan: Koga je Luke Perry zapravo trebao glumiti u seriji "Beverly Hills 90210"?

Podsjetimo, Fox je u veljači najavio povratak Beverly Hillsa, a premijera serije zakazana je za 7. kolovoza i zvat će se "BH90210".

U najavnom videu pojavljuje se sedam glumaca povratnika, a među njima, nažalost, nema Lukea Perryja, omiljenog glumca koji je preminuo u ožujku od posljedica moždanog udara. Bez imalo sumnje, Dylan će obožavateljima nedostajati, ali unatoč tome, barem ako je suditi po komentarima, jedva čekaju nove epizode.

Povratak Beverly Hillsa Ekipa popularne serije opet je na okupu (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, serija Beverly Hills premijerno je prikazana u listopadu 1990. godine i trajala je deset sezona. Dok čekamo nove epizode i povratak omiljenih likova, pogledajte prvi trailer koji će vas zahvaljujući dobro poznatoj melodiji "katapultirati" u 90-e.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju