Stigle su dobre vijesti za buduće mladenke kojima se sviđa stil vojvotkinje Meghan Markle. Dizajnerica Stella McCartney, čije ime stoji iza druge vjenčanice koju je nosila vojvotkinja, službeno je ušla u svijet vjenčanja svojom novom kolekcijom vjenčanica.

Kolekcija naziva "Made with Love" nudi dizajneričin moderan pogled na to kako bi vjenčana haljina trebala izgledati, a među haljinama se našla i ona inspirirana haljinom koju je Meghan Markle nosila na svečanu večeru. Radi se o bijeloj kreaciji s ruskom kragnom, golih ramena i leđa.

Kolekcija se sastoji od sedam elegantnih haljina za vjenčanje, ali i kombinezona od čipke te odijela za moderne mladenke koje žele nešto potpuno drugačije za svoj veliki dan.

Vjenčanica inspirirana haljinom vojvotkinje dio je nove kolecije Stelle McCartney Foto: stellamccartney.com

Svaki komad iz kolekcije ima mali znak pažnje ušiven s unutarnje strane. Radi se o plavoj oznaci s porukom same dizajnerice, koja je objasnila da se radi o nečemu plavom i nečemu novom.

Kolekcija će biti dostupna odabranim trgovinama same dizajnerice, kao i kod maloprodajnih partnera kao što su Harrods, Net-a-porter.com, Selfridges, Saks Fifth Avenue i Nordstrom, koji na svojim stranicama u ponudi ima haljinu rađenu po uzoru na vojvotkinjinu, a koja košta 36.934,25 kuna.

Zasigurno se ne radi o opciji za koju možemo reći da je povoljna, ali žene su za svoj veliki dan spremne izdvojiti više nego inače. Stoga za one koji to vole i žele postoji opcija da na svoj veliki dan izgledaju kao Meghan.

Nordstrom haljinu prodaje za 36.934,25 kuna Foto: nordstrom.com