Svake sezone pojavi se jedan model haljine koji postane pravi hit i nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

Vjerojatno se sjećate (ili je imate u ormaru) Zarine košulje-haljine na prugice koja je posljednje dvije godine bila veliki trend i rasprodavala se u roku odmah. I ove godine popularni španjolski brend ima formulu za uspjeh i haljinu koja je već pokorila društvene mreže.

Ovaj put prugice je zamijenio drugi popularni uzorak, a i kroj je nešto drukčiji. Bijela, lepršava haljina prekrivena crnim točkicama, koja pristaje svim figurama već se pokazala kao savršen dodatak proljetnoj garderobi.

Dodatno šarmantnom čini ju donji rub s volanom.

Zara, 299 kn Foto: Zara

Rukavi duljine do ispod lakta i dužina do polovice listova ovu haljinu čine u potpunosti prikladnom za poslovne kombinacije, ali uparena s dobrim cipelama i nakitom pretvara se u savršen komad za proljetne zabave.

Ako ste pozvani na proljetno vjenčanje, dostojan je odabir i za jednu takvu prigodu, ali samo ako ste sigurni da vam mladenka neće zamjeriti bijelu boju.

Kada jedan komad ima ovoliko prednosti, ne čudi njegova popularnost koju potvrđuje i broj objava na Instagramu. Inače, haljina se prodaje po cijeni od 299,90 kuna i dolazi u veličinama od XS do XXL.

Inače, točkice su jako popularan uzorak ove sezone, a njihov veliki plus je činjenica da podižu i najjednostavnije kombinacije.

Zato pogledajte i:

Od 99 kuna: 10 proljetnih bluza na točkice koje nikad ne izlaze iz mode