Svake sezone pojavi se jedan model haljine koji postane pravi hit i nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

Vjerojatno se sjećate (ili je imate u ormaru) Zarine košulje-haljine na prugice koja je posljednje dvije godine bila veliki trend i rasprodavala se u roku odmah. I ove godine popularni španjolski brend ima formulu za uspjeh i haljinu koja je već pokorila društvene mreže.

Ovaj put prugice je zamijenio drugi popularni uzorak, a i kroj je nešto drukčiji. Bijela, lepršava haljina prekrivena crnim točkicama, koja pristaje svim figurama već se pokazala kao savršen dodatak proljetnoj garderobi.

Dodatno šarmantnom čini ju donji rub s volanom.

Zara, 299 kn Zara, 299 kn (Foto: Zara)

Rukavi duljine do ispod lakta i dužina do polovice listova ovu haljinu čine u potpunosti prikladnom za poslovne kombinacije, ali uparena s dobrim cipelama i nakitom pretvara se u savršen komad za proljetne zabave.

Ako ste pozvani na proljetno vjenčanje, dostojan je odabir i za jednu takvu prigodu, ali samo ako ste sigurni da vam mladenka neće zamjeriti bijelu boju.

Kada jedan komad ima ovoliko prednosti, ne čudi njegova popularnost koju potvrđuje i broj objava na Instagramu. Inače, haljina se prodaje po cijeni od 299,90 kuna i dolazi u veličinama od XS do XXL.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know when you’re 19 and someone ‘old’ (45) says something ridiculous about music (like when my mum was trying to describe Daft Punk to me and called them ‘Funky Plastic’) and you’re like never will I ever become someone THAT boring and ancient where I won’t be able to keep abreast of important music matters, the tracks pushing through the roots before it hits the ears of naff Oceanas 6 months down the line, remixes, DJs. Well fast forward to now and I legit have no clue what The Global Awards are but apparently everyone and their next door neighbour’s there so, fantastic. I hope Funky Plastic are playing a blinding set. And FYI I still hit up Spotify every darn day for new beats so I’m not a lost cause yet (yet). (Photo from the lovely @bobbibrownuk event last week taken by Phillip Banks ❤️)

A post shared by Susie (@susiejverrill) on

Inače, točkice su jako popularan uzorak ove sezone, a njihov veliki plus je činjenica da podižu i najjednostavnije kombinacije.

Zato pogledajte i:

Od 99 kuna: 10 proljetnih bluza na točkice koje nikad ne izlaze iz mode Zara, 199,90 kn Uterqüe, 750 kn Topshop, 32 funte (275,52 kn) +7 Stradivarius, 139,90 kn


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju