Samo najveći obožavatelji Ane Ivanović bi na ovoj fotografiji prepoznali bivšu najbolju tenisačicu svijeta.

Galerija

Na arhivskoj fotografiji Ana ima osam godina, te svojem pet godina mlađem bratu Milošu pomaže ispuhati svjećice na njegovoj rođendanskoj torti.

U vrijeme nastanka fotografije već je igrala tenis. Naime, odlučna djevojčica je devedesetih godina prošlog stoljeća obožavala pratiti teniske mečeve Monike Seleš, a roditelji joj nisu mogli odbiti želju da i sama počne trenirati taj sport.

S pet godina je uzela reket u ruke, s 16. godina se profesionalno počela baviti tenisom, a 2008. osvojila je prestižni Grand Slam turnir Roland Garros. U ljeto iste godine zasjela je na prvo mjesto WTA ljestvice najboljih tenisačica svijeta, a tu titulu s ponosom je nosila 12 tjedana.

Ana Ivanović - 8 Foto: Getty Images / Profimedia.hr


Iako se više profesionalno ne bavi sportom, lijepu Beograđanku visoku 186 centimetara i dalje smatraju jednom od najljepših tenisačica svih vremena.

Svo svoje vrijeme trenutno posvjećuje brizi za sedmogodišnjeg sinčića Luku, kojeg je rodila u braku s njemačkim nogometašem Bastinaom Schweinsteigerom.

Ana Ivanović 6. studenog ispuhat će 31 svjećicu na rođendanskoj torti. Tim povodom prisjetili smo se njezinih najboljih modnih izdanja, koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Ana Ivanović - 2 Foto: Getty Images / Profimedia.hr