Samo najveći obožavatelji Ane Ivanović bi na ovoj fotografiji prepoznali bivšu najbolju tenisačicu svijeta.

Galerija Ana Ivanović - 7 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 2 +4 Ana Ivanović - 1

Na arhivskoj fotografiji Ana ima osam godina, te svojem pet godina mlađem bratu Milošu pomaže ispuhati svjećice na njegovoj rođendanskoj torti.

U vrijeme nastanka fotografije već je igrala tenis. Naime, odlučna djevojčica je devedesetih godina prošlog stoljeća obožavala pratiti teniske mečeve Monike Seleš, a roditelji joj nisu mogli odbiti želju da i sama počne trenirati taj sport.

S pet godina je uzela reket u ruke, s 16. godina se profesionalno počela baviti tenisom, a 2008. osvojila je prestižni Grand Slam turnir Roland Garros. U ljeto iste godine zasjela je na prvo mjesto WTA ljestvice najboljih tenisačica svijeta, a tu titulu s ponosom je nosila 12 tjedana.

Ana Ivanović - 8 Ana Ivanović sa sinčićem u ljeto ove godine Foto: Getty Images / Profimedia.hr

Iako se više profesionalno ne bavi sportom, lijepu Beograđanku visoku 186 centimetara i dalje smatraju jednom od najljepših tenisačica svih vremena.

Svo svoje vrijeme trenutno posvjećuje brizi za sedmogodišnjeg sinčića Luku, kojeg je rodila u braku s njemačkim nogometašem Bastinaom Schweinsteigerom.

Ana Ivanović 6. studenog ispuhat će 31 svjećicu na rođendanskoj torti. Tim povodom prisjetili smo se njezinih najboljih modnih izdanja, koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju