Djeca Catherine Middleton i princa Williama, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, bili su prave male zvijezde na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete. Dva brata i njihova sestra zajedno su se provozali u kočiji na putu do Buckinghamske palače, gdje se odvio glavni dio svečane ceremonije "Trooping The Color".

Galerija

To je prvi put da je sve troje djece vojvode od Cambridgea sudjelovalo u toj procesiji. Nakon što su se gradom provozali u kočiji u sklopu Parade konjičke garde, princeza Charlotte se s braćom, princem Georgeom i princem Louisom, pojavila na balkonu Buckinghamske palače zajedno s roditeljima, Catherine Middleton i princem Williamom, princem Charlesom i Camillom te, naravno, s njihovom prabakom slavljenicom, kraljicom Elizabetom.

Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete Foto: AFP

Preslatka trojka osvojila je simpatije javnosti, lijepo sređena u prikladnim opravama, a posebno slatko izgledala je sedmogodišnja princeza Charlotte u plavoj haljinici portugalskog brenda Patachou. Boja haljine, kako se čini, izabrana je ciljano za tu prigodu jer su i kraljica i vojvotkinja od Cornwalla nosile sličnu nijansu.

Princeza Charlotte nosi haljinu portugalskog brenda Patachou čija je cijena na sniženju 477 kuna Foto: www.childrensalonoutlet.com

Kako i sama godinama nosi istu odjeću, Catherine Middleton slično bira i za vlastitu djecu, pa je Charlotteina haljinica iz kolekcije za prošlu sezonu te se može kupiti po sniženoj cijeni od 54 funte (oko 477 kuna) u online trgovini Children Salon Outlet. Puna cijena iznosila je 77 funti (oko 680 kuna), a haljina je dostupna u veličinama od dvije do 14 godina.

Riječ je o modelu izrađenom od stopostotnog pamuka, dok je gornji dio od šifona, a u dizajnu se ističu naborani rub, lepršavi rukavi i jako slatki detalj u obliku mašnice kod vrata. Nema sumnje da je riječ o haljini u kakvoj bi se svaka djevojčica osjećala poput princeze.

Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 4 Foto: AFP