Zvijezde elektronske glazbe Tiesto, Armno Cost, Andy Moore, i Sebastian Ingrosso posljednjim su ovoljetnim festivalom zatvorili sezonu zabave, mora i plesa u novaljskom klubu Papaya. U ritmovima elektronske glazbe uživali su brojni gosti i poznata lica

Festivalska sezona iz snova Papaye s posljednjim danima ljeta privodi se kraju. Posljednji ovoljetni festival je u četiri dana, započevši s nastupom nizozemskog superstar DJ-a Tiesta privukao tisuće gostiju. Uz Tiesta su nastupili i Arno Cost, Andy Moore, a pravi tulum za pamćenje pripremio je član mega popularne Swedish House Mafie – Sebastian Ingrosso.

>> Kakve kupaće kostime predlažu ljepotice sa Zrća?

'Kao i prije nekoliko tjedana kada smo kao Swedish House Mafia u Papayi priredili jedan od nama najboljih partya ikada, tako smo i večeras ponovili gradivo, te energiju ovog kluba i trenutno najpopularnije glazbe u svijetu, prenijeli u srca ljudi koji su neumorno plesali do svitanja zore' izjavio je Sebastian Ingrosso i dodao.

U glazbi su uz brojne novaljske goste uživali su i pripadnici društvenog života Hrvatske poput TV urednika Siniše Kovačića, poduzetnice Snježane Mehun, nogometaša Daria Smoje i Marina Žugaja, boksača Stjepana Božića, glumca Duška Modrinića, i dr.

'Otok Pag i klub Papaya raj su na zemlji. Imate prekrasnu obalu i ponovno ću i ove jeseni svim prijateljima i fanovima preporučiti ovu destinaciju kao jednu od najboljih u svijetu kada je glazba i zabava u pitanju', rekao je popularni DJ Tiesto.