Modni komad koji se itekako isplati kupiti na sniženju jesu sandale i natikače s ravnim đonom, nosive svaki dan. Riječ je o modelima koji pašu uz razne odjevne kombinacije i koje volimo nositi na posao, u slobodno vrijeme te u raznoraznim svakodnevnim situacijama.

Galerija

Želite li i vi svoj ormarić s obućom obnoviti novim parom ljetnih sandala i natikača, svakako provjerite ponudu u trgovinama po sniženim cijenama. Sada je pravo vrijeme da ugrabite jedne lijepe natikače ili sandale s kojima će slaganje ljetnih modnih kombinacija biti još zabavnije.

H&M, snižena cijena 98 kn (cijena prije sniženja 151 kn) Foto: Internetska stranica trgovine

Bershka, snižena cijena 149,90 kn (cijena prije sniženja 249,90 kn) Foto: Internetska stranica trgovine

Izdvojili smo vrlo nosive i lijepe modele s tanjim i debljim ravnim đonom, a upravo takvu ljetnu obuću mnoge žene biraju za svaki dan. Kada je riječ o bojama, birati možete između smeđe, ljubičaste, zelene te neutralnih svijetlih nijansi koje pašu uz gotovo sve boje odjevnih kombinacija.

Crne haljine na sniženju: 15 modela u bezvremenskoj boji već od 97 kuna

Vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih ravnih sandala i natikača na sniženju pronaći (barem) jedne koje odgovaraju vašem stilu i ukusu, kao i preferiranu cijenu, koje se kreću od 74 do 1110 kuna.

Deichmann, snižena cijena 74 kn (cijena prije sniženja 149 kn) Foto: Internetska stranica trgovine

Guess, snižena cijena 501 kn (cijena prije sniženja 716 kn) Foto: Internetska stranica trgovine