(Mala) crna haljina univerzalni je simbol elegancije, a haljine u bezvremenskoj boji mnoge dame biraju i u ljetnim mjesecima. Najveće ljubiteljice crne boje, naime, znaju da čak i u najtoplijem dijelu godine neki od najboljih komada na tržištu dolaze u ovoj boji.

Galerija Ljubitelji crne ove se boje ne odriču ni u ljetnim mjesecima Crne haljine na sniženju - 13 Crne haljine na sniženju - 12 +12 H&M, snižena s 19,99 na 12,99 eura (97,79 kn)

Osim što crne haljine sa sobom uvijek donose dozu elegancije, još jedan plus crne odjeće je i činjenica da bolje skriva znoj od živahnih i pastelnih nijansi.

Za sve dame koje i ljeti vole crnu klasiku zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 midi i mini haljina na sniženju koje će biti odličan izbor za ljetne dane pred nama.

Možete ih nositi uz sandale ili natikače, a u prohladnim ljetnim večerima sjajno će izgledati u kombinaciji sa lanenim sakoom ili jaknom od trapera.

Na ljetnim vjenčanjima dame biraju haljine u kojima je lakše podnijeti vrućine Baš divne: 15 haljina u kojima ćete blistati kao gošća na ljetnom vjenčanju

Na vama je samo da odaberete model koji će se najbolje uklopiti u vaš stil.

Crne haljine na sniženju - 11 H&M, snižena s 19,99 na 12,99 eura (97,79 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Crne haljine na sniženju - 3 Reserved, snižena s 399,90 na 259,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Crne haljine na sniženju - 3 Reserved, snižena s 399,90 na 259,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju