Sandra Elkasević izrekla je sudbonosno da svojem dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću na Silvestrovo prošle godine. Zbog pretrpanog sportskog rasporeda par je tek sada pronašao slobodno vrijeme za odlazak na medeni mjesec.

Galerija

Sandra Elkasević sa svojim suprugom uživa na medenom mjesecu na Bora Bori. Za boravak na rajskom otoku u Francuskoj Polineziji spakirala je kupaće kostime, parea i mini haljine.

Najbolja hrvatska atletičarka na svojim društvenim mrežama dijeli pamtljive trenutke s odmora, ali i inspiracije za modne igre. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i savršeno izdanje za večernji izlazak.

Sandra Elkasević za odlazak na večeru odabrala je svevremenski komad, odnosno malu crnu haljinu.

Nosila je Zarin model bez rukava, s dubokim dekolteom i s predimenzioniranom svjetlucavom mašnom na prednjem dijelu haljine, koji je naglasio njezinu fit figuru.

Zara haljina s mašnom, 39,95 eura - 1 Foto: Internetske stranice proizvođača

Malu crnu haljinu sparila je s crnim natikačama nadahnutim popularnim modelom Oran iz Hermesa, a izdanje zaokružila torbicom Petite Malle Souple iz Louisa Vuittona.


Kako i priliči opuštenom odmoru na rajskoj destinaciji, Sandra Elkasević nije se zamarala make-upom i pustila je svojoj preplanuloj puti da diše.

Louis Vuitton torbica, Petite Malle Souple, 2700 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Sjajna sportašica Sandra Elkasević nosi sjajne modne kombinacije, mi smo izdvojili njih 10

Pogledajte senzualnu haljinu u koju se Sandra Perković presvukla iz raskošne vjenčanice