Nakon što se u raskošnoj vjenčanici s puf rukavima i bogatim čipkastim aplikacijama, koju je dizanirala Matija Vuica, udala za svog dugogodišnjeg partnera i trenera, bivšeg atletičara Edisa Elkasevića, Sandra Perković za svadbeno slavlje presvukla se u večernju haljinu, također s potpisom Matije Vuice.

Galerija Sandra Perković Sandra Perković u vjenčanici - 1 Sandra Perković u vjenčanici - 2 +0 Sandra Perković u vjenčanici

Sandra Perković na svom Instagramu podijelila je fotografiju s vjenčanja koje se na Silvestrovo održalo u umjetničkoj galeriji Lauba u Zagrebu.

'Ča je život vengo fantažija'. Zauvijek tvoja, napisala je Sandra uz romantičnu fotografiju na kojoj razmjenjuje poljubac sa svojim novopečenim suprugom Edisom Elkasevićem.

Najuspješnija hrvatska atletičarka na fotografiji je pokazala i večernju haljinu u koju se presvukla za svadbeno slavlje, a nosila je srebrnu kreaciju naše modne dizajnerice Matije Vuice. Senzualna kreacija izrađena od tankih srebrnih traka djelomično je prozirna te otkriva obrise tijela.

Dizajnom i stilom podsjeća na glamurozne toalete kakve su se nosile 1980-ih godina, kao i mladenkina raskošna vjenčanica s puf rukavima, visokim ovratnikom i bogatom čipkom, a i lagano se svjetluca. Večernja haljina otkrila je Sandrine tetovaže na leđima, a zasigurno je riječ o još jednoj wow kreaciji iz radionice Matije Vuice koja će se pamtiti.

Sandra Perković u vjenčanici - 1 Sandra Perković u vjenčanici (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Sandra Perković: Hlače s efektom korzeta koje vizualno smanjuju struk Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 4 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 3 +2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju