Sarah Jessica Parker ponovo oduševljava modnim kombinacijama na setu serije "I tek tako" u New Yorku, donoseći odvažan i neočekivan spoj boja i tekstura. Njezin prepoznatljiv stil, koji je sinonim za kreativnost i modnu hrabrost, reflektira se u svakom detalju njezina novog izdanja.

Galerija

Kombinirajući oversized tirkizni pleteni džemper upečatljivih rukava sa svjetlucavim kamenčićima na njihovu rubu i lepršavu kariranu suknju, Sarah Jessica Parker ponovno vješto balansira između udobnosti i visoke mode.

Taj džemper izgleda tako efektno i posebno, a nosiv je i baš podiže cijelu kombinaciju, ali i unosi luksuz i zabavu u hladnije dane. 

Sarah Jessica Parker na setu serije Foto: Profimedia

Odvažni izbor uzoraka dodatno je naglašen jarkim plavim čarapama, koje unose element iznenađenja, dok bež salonke s elegantnom mašnom daju dozu sofisticiranosti. Njezin izbor torbe, velike i platnene s apstraktnim grafitnim printom, savršeno zaokružuje izgled i unosi urbani, boemski štih.

Taj je outfit odraz Carrie Bradshaw kakvu obožavatelji vole — ona miješa stilove, boje i uzorke na način koji bi na nekome drugom izgledao kaotično, no na njoj djeluje besprijekorno.

Sarah Jessica Parker na setu serije Foto: Profimedia

To je izdanje pravi primjer nekonvencionalnog, a opet nevjerojatno šik pristupa odijevanju, a opušteno držanje i samopouzdanje u kombinaciji s hrabrim modnim odabirima inspiracija su ženama koje žele pomaknuti granice u svakodnevnom stilu.

Sarah Jessica Parker na setu serije Foto: Profimedia

U galeriji pogledajte još odličnih izdanja Sarah Jessice Parker sa snimanja serije "I tek tako".

Sarah Jessica Parker na setu serije Foto: Profimedia

Ne izlazi iz njih: Sarah Jessica Parker ponovno nosi cipele koje izazivaju rasprave

Ovo bi mogla biti haljina sezone: Pogledajte novo izdanje Sare Jessice Parker, baš je wow