Postoji bezbroj odjevnih kombicija iz kultne serije „Seks i grad“, ali neke od njih su se ukorijenile u popularnoj kulturi i postale inspiracija brojnim generacijama.

Galerija Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako +3 Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako

Mala crna haljina iz druge sezone serije Seks i grad ili nježna haljina na jedno rame dizajnerice Norme Kamali koja nosi naziv Diana – samo su neki od primjera odjevnih izdanja o kojima se nije prestajalo pričati.

Haljina Norme Kamali imena Diana Haljina Norme Kamali imena Diana (Foto: Profimedia)

Te su se haljine istaknule kao glavne haljine sezone, a one su, čini se, dobile svoju nasljednicu. 

Sarah Jessica Parker zasjala je u novoj plavoj haljini na snimanju treće sezone serije I tek tako, a brojni fanovi su složni – ovo bi mogla postati nova Carrie haljina nadolazeće sezone.

Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako (Foto: Profimedia)

Riječ je o plavoj midi haljini haljini Alexa Perryja. Uska haljina kvadratnog ovratnika, dugih rukava i naglašenih ramena izgleda doista efektno na poznatoj glumici i vraća nas u vrijeme samom početka snimanja serije Seks i grad. 

Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako (Foto: Profimedia)

Haljina od krepa ukrašena je i sitnim cirkonima, a kombinacija je vješto zaokružena metalik cipelama na visoku petu i blještavom ručnom torbom s plavim detaljima. Mnogi su primijetili da Sarah Jessica Parker izgleda bolje no ikad i ovu haljinu poželjeli i u vlastitom ormaru.

Iako je dizajnerska, u usporedbi s nekim drugim haljinama, čak i nije tako jako skupa. Trenutačno se nalazi na popustu, a na internetskoj trgovini je dostupna za 703 eura.

Provjerite koje su to najbolje kombinacije iz druge sezone serije I tek tako...

Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako Sarah Jessica Parker u novoj sezoni I tek tako (Foto: Profimedia)

  "I tek tako...": Senzacionalna "gola" haljina s posebnim detaljem koju ćemo gledati u trećoj sezoni Sarah Jessica Parker na snimanju treće sezone serije 'I tek tako...' - 8 Sarah Jessica Parker na snimanju treće sezone serije 'I tek tako...' - 4 Sarah Jessica Parker na snimanju treće sezone serije 'I tek tako...' - 1 +6 Sarah Jessica Parker nosi štikle brenda Aquazzura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju