Snimanje druge sezone serije "I tek tako" u punom je jeku, a New York je ovih dana modna pista za unikatne odjevne kombinacije Carrie Bradshaw.

Galerija Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini +2 Sarah Jessica Parker u vintage haljini na snimanju

Sarah Jessica Parker na snimanju druge sezone serije I tek tako, pojavila se u još jednoj kombinaciji koja pomiče granice.

Na snimanju najnovije epizode serije I tek tako, Sarah je ponovno pokazala svoju ljubav prema vintage odjevnim komadima.

Odjenula je posebnu haljinu dizajnera Giorgioa Sant'Angeloa, ukrašenu biserima i zlatnim detaljima, a točka na i njezine vintage kombinacije je ružičasti kaput s cvjetnim uzorkom iz poznate francuske trgovine s odjevnim antikvitetima, Chez Sarah.

Točka na i najnovije kombinacije sa snimanja serije I tek tako su smeđe gležnjače iz vlastitog ormara, te baš efektna torbica u prljavo ružičastoj boji.

Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini na snimanju "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Već smo imali priliku vidjeti recikliranje starih odjevnih komada – kako iz Seksa i grada, tako i iz njezinog vlastitog ormara. Primjerice, u osmoj epizodi prve sezone I tek tako, Carrie se pojavila u jednoj od njezinih najpoznatijih haljina iz Seksa i grada.

Radi se o kultnoj haljini iz Pariza, koji je posjetila s umjetnikom Aleksandrom Petrovskyjem, odjevena u glamuroznu Mille Feuille haljinu s potpisom Ateliera Versace.

Carrie Bradshaw u kultnoj haljini iz Pariza Carrie Bradshaw u kultnoj haljini iz Pariza koju je reciklirala u seriji "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Ta kultna haljina slovi kao najskuplja kombinacija ove modne ikone, a procijenjena je na vrtoglavih 80 tisuća dolara.

Carrie Bradshaw: Divne zelene štikle u tako dobroj kombinaciji s torbom boje fuksije Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 2 +4 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 3

Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw već više od 20 godina postavlja modne standarde, a čini nam se da bi najnoviji mogao biti - izvlačenje stare odjeće iz ormara i kombinaranje s nekim novim modnim trendovima. 

  Sarah Jessica Parker u vintage haljini Sarah Jessica Parker u vintage haljini na snimanju "I tek tako" (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju