Umjetnost ženske senzualnosti rezultat je unutarnjeg dobrog mišljenja o sebi kao i uvjerenja da prava sloboda znači odabrati: kako voljeti, zavesti i uspjeti na svoj način.

Galerija

 "Nitko me ne može suditi" pjevala je Caterina Caselli prije pedesetak godina. To je poruka koja je inspirirala Intimissimi da lansira svjetsku kampanju koja će uključivati plakate, oglase u tisku, TV oglase i oglašavanje putem digitalnih medija. Točno dvadeset godina nakon početka emitiranja kultne serije Seks i grad, Intimissimi je odlučio proslaviti žensku zavodljivost s licem koje svi prepoznajemo: Sarah Jessica Parker. Nova slavna osoba najnovije svjetske Intimissimi kampanje je inspirativna žena koja je pronašla ključ uspjeha u svojoj inteligenciji, karizmatici i osobnoj ženstvenosti.

PR

Intimissimi, uvijek na strani autentične ženstvenosti, i Sarah Jessica Parker, koja je pokazala svima kako biti uspješna bez ikakve promjene, ujedinjeni su u modernoj priči. Sa ženama koje prepoznaju svoju osobnu vrijednost, vole sebe i koje su slobodne odabrati svoj način, kampanja prenosi snažnu i pozitivnu poruku kroz jednostavnost dnevnog i noćnog outfita koji čine svaki dan „posebnom prigodom”.

PR

Sasvim novo tumačenje zavođenja, Sarah Jessica Parker, odjevena u svoju odjeću, žena s vlastitim jedinstvenim i individualnim stilom. Elegantan dekolte i lagana podrška rezultat su novog balconette grudnjaka izrađenog od 100% čipke koji je poznata glumica predstavila šetnjom ulicama New Yorka,
Intimissimi naglašava žensku figuru, čineći donje rublje sastavnim dijelom odjevne kombinacije. Crna svilena pidžama i vidljiv grudnjak za novo lice brenda, u skladu je s najnovijim trendovima ove sezone i slobodnim izborom svake žene da bude senzualna na svoj način.