Mnoge žene reći će vam da velik dio njihova dobro izgleda leži u kosi, odnosno da se najbolje osjećaju kada im je kosa svježe oprana i uredna.

Oprana, isfenirana kosa uistinu zna napraviti drastičnu razliku u izgledu. Međutim, sigurno ste se nekad probudili s nedovoljno vremena da to i učinite, s nedovoljno vremena da je i počešljate kako se spada.

Ipak, i za takva jutra, ali i popodneva i večeri u kojima se ne stignete ili ne želite previše baviti vašom kosom, postoje brza rješenja koja izgledaju fantastično.

Inspiracija za frizuru: 20 visokih punđi za sve tipove kose i sve prigode

10 slavnih dama prije nego što su otkrile peglu za kosu

Ponekad je manje od jedne minute dovoljno za slaganje frizure koja će vam uštedjeti vrijeme, a rezultat će biti takav da se ne trebate čuditi pohvalama drugih.

Ocrtane, ali izgledom prirodne! Trikovi s kojima će i najrjeđe obrve postati istaknute

U samo nekoliko jednostavnih koraka moguće je transformirati kosu. To vrijedi za sve teksture i duljine kose.

U nastavku pogledajte deset potencijalnih frizura zahvaljujući kojima će dani u kojima kosa ne izgleda najbolje postati prošlost.

1. Visoka zalizana punđa

Kada želite još jedan dan bez pranja kose,a istovremeno dobro izgledati, idealno je vrijeme za zamatanje kose u punđicu.

2. Neuredna punđa

Ako niste fan zalizanih frizura, onda je neuredna punđa idealna opcija. S njom će čak i najzamršenija kosa izgledati uredno, bez previše napora.

3. Pletenica uz čelo

Zahvaljujući ovoj laganoj pletenici stavite pod kontrolu neposlušne pramenove i izgledajte sjajno.

4. Zalizana niska punđa

Punđa je često rješenje u situacijama kada ne stignemo oprati kosu, a želimo izgledati lijepo i uredno. Još jedna opcija je niska zalizana punđa koja cijelom izgledu daje dozu ženstvenosti.

5. Polupodignuta frizura s francuskim twistom

Polupodignuta kosa jedna je od omiljenih opcija kada u ljetnim mjesecima želimo nositi raspuštenu kosu, ali ipak ne želimo da nas guši. Frizuru dodatno začinite zanimljivim detaljem na stražnjoj strani.

6. Polupodignuta kosa s punđom na vrhu

Jednostavno je. Podignuti dio kose smotajte u "neurednu" punđicu. Ova frizura izgleda sjajno na valovitoj kosi.

7. "Neuredni" konjski rep

Ako običnom repu dodate samo malo volumena, biti će sve samo ne običan, a još je jedno brzinsko rješenje kada želite izgledati sjajno, a nemate previše vremena.