Mnoge žene reći će vam da velik dio njihova dobro izgleda leži u kosi, odnosno da se najbolje osjećaju kada im je kosa svježe oprana i uredna.

Oprana, isfenirana kosa uistinu zna napraviti drastičnu razliku u izgledu. Međutim, sigurno ste se nekad probudili s nedovoljno vremena da to i učinite, s nedovoljno vremena da je i počešljate kako se spada.

Ipak, i za takva jutra, ali i popodneva i večeri u kojima se ne stignete ili ne želite previše baviti vašom kosom, postoje brza rješenja koja izgledaju fantastično.

Visoke punđe slavnih žena - 18 Inspiracija za frizuru: 20 visokih punđi za sve tipove kose i sve prigode

Slika nije dostupna 10 slavnih dama prije nego što su otkrile peglu za kosu

Ponekad je manje od jedne minute dovoljno za slaganje frizure koja će vam uštedjeti vrijeme, a rezultat će biti takav da se ne trebate čuditi pohvalama drugih.

Iscrtavanje obrva postao je dio make-up rutine Ocrtane, ali izgledom prirodne! Trikovi s kojima će i najrjeđe obrve postati istaknute

U samo nekoliko jednostavnih koraka moguće je transformirati kosu. To vrijedi za sve teksture i duljine kose.

U nastavku pogledajte deset potencijalnih frizura zahvaljujući kojima će dani u kojima kosa ne izgleda najbolje postati prošlost.

1. Visoka zalizana punđa

Kada želite još jedan dan bez pranja kose,a istovremeno dobro izgledati, idealno je vrijeme za zamatanje kose u punđicu.

2. Neuredna punđa

Ako niste fan zalizanih frizura, onda je neuredna punđa idealna opcija. S njom će čak i najzamršenija kosa izgledati uredno, bez previše napora.

3. Pletenica uz čelo

Zahvaljujući ovoj laganoj pletenici stavite pod kontrolu neposlušne pramenove i izgledajte sjajno.

4. Zalizana niska punđa

Punđa je često rješenje u situacijama kada ne stignemo oprati kosu, a želimo izgledati lijepo i uredno. Još jedna opcija je niska zalizana punđa koja cijelom izgledu daje dozu ženstvenosti.

5. Polupodignuta frizura s francuskim twistom

Polupodignuta kosa jedna je od omiljenih opcija kada u ljetnim mjesecima želimo nositi raspuštenu kosu, ali ipak ne želimo da nas guši. Frizuru dodatno začinite zanimljivim detaljem na stražnjoj strani.

6. Polupodignuta kosa s punđom na vrhu

Jednostavno je. Podignuti dio kose smotajte u "neurednu" punđicu. Ova frizura izgleda sjajno na valovitoj kosi.

7. "Neuredni" konjski rep

Ako običnom repu dodate samo malo volumena, biti će sve samo ne običan, a još je jedno brzinsko rješenje kada želite izgledati sjajno, a nemate previše vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju