U Zagrebu sinoć je održana dodjela nagrada Talijansko-hrvatske gospodarske komore Business Awards 2022. godine, na kojoj su prisustvovale brojne poznate osobe iz javnog života. Na ovom događanju zabljesnula je i Sementa Rajhard.

Galerija

Sementa Rajhard za svečano događanje odabrala je jednostavnu, ali vrlo efektnu kombinaciju s kojom je teško pogriješiti – točnije, nosila je elegantnu crnu haljinu midi kroja i dubokog dekoltea.

Riječ je o kreaciji hrvatskog brenda Duchess women's wear, koji su lansirali poduzetnica Snježana Schillinger i modni dizajner Antun Tin Brišar, a koji je u sklopu događanja predstavio i svoju novu kolekciju odjeće.

Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 1 Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Mala crna haljina omiljen je odabir brojnih žena za različita događanja. Iako se duljina i materijal haljine mogu mijenjati, ovaj nepretenciozni komad odjeće koji je osmislila Gabriela Coco Chanel još davne 1926. godine obično krasi jednostavna silueta koja laska ženskoj figuri.

Sementa Rajhard: Suknja za kino za koju će se lijepiti svi pogledi

Leonarda Lončar: Cipele koje najbolje nose modni avanturisti

U maloj crnoj haljini uvijek izgledamo elegantno i dotjerano. Dokazala je to i Sementa Rajhard, koja je crnu haljinu dugih rukava sparila s crnim čizmama povišenih sara. Izdanje je zaokružila malom kožnatom torbom, ali i s nekoliko upečatljivih komada zlatnog nakita.

Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 4 Foto: Luka Stanzl/Pixsell