Snježana Mehun u jednom je zagrebačkom luna parku u utorak navečer predstavila novu kolekciju svog modnog brenda Duchess. Dizajnerici su podršku došli dati brojni prijatelji i kolege među kojima je bila i Leonarda Lončar koja je i ovaj put privukla pozornost svojim modnim izdanjem.

Galerija Leonarda Lončar Modna kombinacija Leonarde Lončar Modna kombinacija Leonarde Lončar - 2 +1 Modna kombinacija Leonarde Lončar - 3

Dugačku haljinu ležernog kroja Leonarda je sparila s cipelama koje se usuđuju nositi samo modni avanturisti poput nje same.

Radi se o cipelama poznatog brenda Maison Margiela, a ona se odlučila za model Tabi Craquelé koji se prodaje po cijeni od 950 dolara (6690,66 kn).

Kožne cipele s racijepljenim prednjim dijelom imaju okruglu blok petu od 8 centimetara i remen oko gležnja. Napravljene su pomoću tehnike zahvaljujući kojoj se s vremenom na cipelama otkriva sve više metalnog tona koji se nalazi ispod bijele površine.

Cipele s rascjepom zaštitni su znak modne kuće Maison Margiela, a kao i s većinom stvari koje izađu iz ove kuće, poanta je da nisu napravljene za svakoga. I to je ono što je bitno imati na umu. Belgijska modna pedagoginja Linda Loppa za Tabi cipele rekla je kako se radi o obući u kojoj se osjećate malo drugačije. Drugačiji su i vaš stav i poza i način hodanja i razmišljanja.

Slika nije dostupna Originalan odabir obuće koji dokazuje da je Leonarda Lončar bezrezervno svoja

Nose ih najhrabriji zaljubljenici u modu, a Leonarda Lončar nebrojeno puta je dokazala da se, kada je u pitanju moda, ne boji biti odvažna, originalna i uvijek svoja.

I na kraju, iako je najviše pozornosti privukla odabirom cipela, dodat ćemo još da su kombinaciju upotpunili modni detalji poput šešira i nakita među kojim su se posebno istaknule biserne viseće naušnice.

Modna kombinacija Leonarde Lončar Modna kombinacija Leonarde Lončar (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju