U Zagrebu sinoć je održana dodjela nagrada Talijansko-hrvatske gospodarske komore Business Awards 2022. godine, na kojoj su prisustvovale brojne poznate osobe iz javnog života. Na ovom događanju zabljesnula je i Sementa Rajhard.

Galerija Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 3 Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 4 Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 1 +0 Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 2

Sementa Rajhard za svečano događanje odabrala je jednostavnu, ali vrlo efektnu kombinaciju s kojom je teško pogriješiti – točnije, nosila je elegantnu crnu haljinu midi kroja i dubokog dekoltea.

Riječ je o kreaciji hrvatskog brenda Duchess women's wear, koji su lansirali poduzetnica Snježana Schillinger i modni dizajner Antun Tin Brišar, a koji je u sklopu događanja predstavio i svoju novu kolekciju odjeće.

Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 1 Sementa Rajhard u maloj crnoj haljini na dodjeli nagrada Talčijansko-hrvatske gospodarske komore u Zagrebu (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Mala crna haljina omiljen je odabir brojnih žena za različita događanja. Iako se duljina i materijal haljine mogu mijenjati, ovaj nepretenciozni komad odjeće koji je osmislila Gabriela Coco Chanel još davne 1926. godine obično krasi jednostavna silueta koja laska ženskoj figuri.

Sementa Rajhard na premijeri filma Marginalci u Zagrebu Sementa Rajhard: Suknja za kino za koju će se lijepiti svi pogledi

Leonarda Lončar Leonarda Lončar: Cipele koje najbolje nose modni avanturisti

U maloj crnoj haljini uvijek izgledamo elegantno i dotjerano. Dokazala je to i Sementa Rajhard, koja je crnu haljinu dugih rukava sparila s crnim čizmama povišenih sara. Izdanje je zaokružila malom kožnatom torbom, ali i s nekoliko upečatljivih komada zlatnog nakita.

Sementa Rajhard na dodjeli nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. godine - 4 Uz haljinu Sementa je nosila crne čizme dugih sara i kožnatu torbicu Liu Jo (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju