Eva Longoria bila je gošća na gala događanju amfAR Cinema Against AIDS održanom u sklopu 76. Filmskog festivala u Cannesu. Glumica je na crvenom tepihu zablistala u haljini s potpisom kuće Ashi Studio posebno izazovnog donjeg dijela.

Galerija

Kako se zastor polako spušta na 76. Filmski festival u Cannesu, koji se na trenutke više činio kao beskonačna modna revija, bilo je gotovo neizbježno da jedno od završnih događanja ovogodišnjeg Cannesa nema apsolutno nikakve veze s kinematografijom.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 6 Foto: Guliver image

Čitava plejada slavnih i poznatih došla je na tradicionalnu svečanost amfAR Cannes gala u hotelu Cap-Eden-Roc, čija je domaćica bila Queen Latifah. Jedna od najzapaženijih zvijezda na crvenom tepihu, koji je za tu priliku bio plave boje, svakako je bila Eva Longoria odjevena u haljinu prozirnog donjeg dijela, koja je maksimalno istaknula glumičinu istesanu figuru.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Foto: Guliver image

Eva je izgledala senzacionalno u izazovnoj svjetlucavoj toaleti iz haute couture kolekcije modne kuće Ashi Studio. Glamurozna crna haljina u gornjem dijelu ima visoki ovratnik i prozirne duge rukave te je bogato optočena različitim kamenjem poput stvrdnute lave. Donji dio je pak cijeli proziran te u potpunosti otkriva noge. Prelijepa Eva tako je naglasila utegnuto tijelo koje je rezultat redovite i predane tjelovježbe te zdravog načina života.

"Najriskantnija stvar koju sam ikad nosila": Haljina s Cannesa koja je lansirala karijeru Belle Hadid

Je li dekolte predubok za Oscare? Haljina Eve Longorije koja je podigla obrve

Stajling za svečano događanje amfAR Cannes gala glumica je upotpunila crnim sandalama s debelom platformom i izrazito visokom tankom potpeticom. Za dodatni dašak glamura nosila je elegantne viseće naušnice brenda Messika.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 4 Foto: Guliver image