Eva Longoria bila je gošća na gala događanju amfAR Cinema Against AIDS održanom u sklopu 76. Filmskog festivala u Cannesu. Glumica je na crvenom tepihu zablistala u haljini s potpisom kuće Ashi Studio posebno izazovnog donjeg dijela.

Galerija Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 7 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 2 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 +3 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 3

Kako se zastor polako spušta na 76. Filmski festival u Cannesu, koji se na trenutke više činio kao beskonačna modna revija, bilo je gotovo neizbježno da jedno od završnih događanja ovogodišnjeg Cannesa nema apsolutno nikakve veze s kinematografijom.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 6 Eva Longoria nosi haljinu iz haute couture kolekcije modne kuće Ashi Studio (Foto: Guliver image)

Čitava plejada slavnih i poznatih došla je na tradicionalnu svečanost amfAR Cannes gala u hotelu Cap-Eden-Roc, čija je domaćica bila Queen Latifah. Jedna od najzapaženijih zvijezda na crvenom tepihu, koji je za tu priliku bio plave boje, svakako je bila Eva Longoria odjevena u haljinu prozirnog donjeg dijela, koja je maksimalno istaknula glumičinu istesanu figuru.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 1 Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu (Foto: Guliver image)

Eva je izgledala senzacionalno u izazovnoj svjetlucavoj toaleti iz haute couture kolekcije modne kuće Ashi Studio. Glamurozna crna haljina u gornjem dijelu ima visoki ovratnik i prozirne duge rukave te je bogato optočena različitim kamenjem poput stvrdnute lave. Donji dio je pak cijeli proziran te u potpunosti otkriva noge. Prelijepa Eva tako je naglasila utegnuto tijelo koje je rezultat redovite i predane tjelovježbe te zdravog načina života.

"Najriskantnija stvar koju sam ikad nosila": Haljina s Cannesa koja je lansirala karijeru Belle Hadid Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 8 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 7 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 6 +6 Bella Hadid u kultnoj crvenoj haljini dizajnera Alexandrea Vauthiera u Cannesu 2016. godine - 10

Je li dekolte predubok za Oscare? Haljina Eve Longorije koja je podigla obrve Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 3 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 1 +2 Eva Longoria u haljini Zuhaira Murada na Oscarima 2023. - 5

Stajling za svečano događanje amfAR Cannes gala glumica je upotpunila crnim sandalama s debelom platformom i izrazito visokom tankom potpeticom. Za dodatni dašak glamura nosila je elegantne viseće naušnice brenda Messika.

Senzacionalno izdanje Eve Longorije na Filmskom festivalu u Cannesu - 4 Eva Longoria nosi haljinu iz haute couture kolekcije modne kuće Ashi Studio (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju