Glumac Slavko Sobin mjesec dana boravio je u Pragu zbog posla i cijelo to vrijeme nije vidio svoje ljubimce, kujice Bubu i Maru. Kada se vratio kući, Buba i Mara nisu mogle doći k sebi od sreće, a kako su ga njegove ljubimice dočekale zabilježile su i kamere ukućana.

Slavko Sobin udomio je Bubu i Maru prije nekoliko godina i glumcu su njegova dva psa poput obitelji. Stoga mu nije bilo lako kada je zbog poslovnih obveza mjesec dana morao biti odvojen od njih i to je najduže što je Slavko bio razdvojen od svojih mezimica.

Kada se nakon mjesec dana provedenih u Pragu vratio doma, imao je što za doživjeti. Mara i Buba primijetile su ga već s balkona te su počele oduševljeno lajati i mahati repom. Kada je Slavko ušao u stan, otrčale su mu i zagrljaj ushićene od sreće što ga ponovno vide nakon toliko vremena.

Slavko je zatim iz hodnika došao u dnevnu sobu te sjeo na trosjed, a njegove dvije ljubimice nisu prestajale skakati po njemu, dok ih je on grlio i mazio. Trenuci neizmjerne sreće zabilježeni su i kamerom te je glumac na svom Instagramu objavio dvije video snimke koje su oduševile njegove pratitelje.

10 razloga zbog kojih su psi mješanci posebniji od čistokrvnih pasa

Zahvalni "starčeki": Sedam razloga za udomljavanje starijeg psa

Nikad se duže nismo ne vidjeli. Je*ale su mi sve po spisku, napisao je Slavko Sobin uz video koji će raznježiti svakog ljubitelja pasa.