Margot Robbie iznenadila je mnoge kada se na ovogodišnjem oscarovskom partyju Vanity Faira pojavila u korzetiranom bodiju.

Galerija

Holivudska glumica koja je većinu 2023. godinu provela u ružičastim glamuroznim haljinama promovirajući film "Barbie", nakon Oscara odlučila se za modni prekret te odabrala odvažnu Muglerovu kreaciju iz 1996. godine koja je u prvi plan stavila njezine ženstvene adute i duge noge.

Nekoliko dana ranije Kristen Stewart pojavila se na premijeri svojeg novog filma – "Love Lies Bleeding" redateljice Rose Glass u visoko izrezanom bodiju brenda Better, prozirnim najlonkama i vrtoglavim potpeticama.

Margot Robbie u Muglerovom kostimu na zabavi Vanity Faira 2024. Foto: Profimedia

Nošenje bodija u javnosti nije novina. Pop zvijezde poput Beyonce, Jennifer Lopez, pa čak i Taylor Swift biraju oskudne kostime za pojavljivanje na pozornici. Rijetke su one, koje će u takvom minijaturnom komadu odjeće prošetati i crvenim tepihom, a bez da ga iskombiniraju s kakvom suknjom ili hlačama.

Je li nošenje bodija prikladan izbor za crveni tepih? Pogledajte fotografije slavnih dama koje su se u bodiju pojavile na crvenom tepihu na početku teksta, a potom dajte svoj sud u našoj anketi.

Kristen Stewart na premijeri filma 2024. u bodiju brenda Better Foto: Profimedia

12 slavnih dama kojima su stilisti odabrali potpuno pogrešne štikle

Kraljice! Poznate žene koje izgledaju spektakularno i u sedamdesetima