Margot Robbie iznenadila je mnoge kada se na ovogodišnjem oscarovskom partyju Vanity Faira pojavila u korzetiranom bodiju.

Galerija Nošenje bodija bez suknje ili hlača sve je veći hit na holivudskim crvenim tepisima Kendall Jenner u bodiju Marca Jacobsa na Met Gali 2023. Emma Corrin na festivalu u Torontu 2022. u Miu Miu bodiju +6 Gabrielle Union u prozirnoj haljini Burca Akyola ispod koje se nazirao bodi, na filmskom festvalu 2023.

Holivudska glumica koja je većinu 2023. godinu provela u ružičastim glamuroznim haljinama promovirajući film "Barbie", nakon Oscara odlučila se za modni prekret te odabrala odvažnu Muglerovu kreaciju iz 1996. godine koja je u prvi plan stavila njezine ženstvene adute i duge noge.

Nekoliko dana ranije Kristen Stewart pojavila se na premijeri svojeg novog filma – "Love Lies Bleeding" redateljice Rose Glass u visoko izrezanom bodiju brenda Better, prozirnim najlonkama i vrtoglavim potpeticama.

Margot Robbie u Muglerovom kostimu na zabavi Vanity Faira 2024. Margot Robbie u Muglerovom kostimu na zabavi Vanity Faira 2024. (Foto: Profimedia)

Nošenje bodija u javnosti nije novina. Pop zvijezde poput Beyonce, Jennifer Lopez, pa čak i Taylor Swift biraju oskudne kostime za pojavljivanje na pozornici. Rijetke su one, koje će u takvom minijaturnom komadu odjeće prošetati i crvenim tepihom, a bez da ga iskombiniraju s kakvom suknjom ili hlačama.

Je li prikladno nositi body na crvenom tepihu?

glasova:

Je li nošenje bodija prikladan izbor za crveni tepih? Pogledajte fotografije slavnih dama koje su se u bodiju pojavile na crvenom tepihu na početku teksta, a potom dajte svoj sud u našoj anketi.

Kristen Stewart na premijeri filma 2024. u bodiju brenda Better Kristen Stewart na premijeri filma 2024. u bodiju brenda Better (Foto: Profimedia)

12 slavnih dama kojima su stilisti odabrali potpuno pogrešne štikle Julianne Moore Beth Behrs Britney Spears +12 Jennifer Garner

Kraljice! Poznate žene koje izgledaju spektakularno i u sedamdesetima Meryl Streep Diane Keaton Susan Sarandon +7 Diana Ross

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju