Muškarci se često osjećaju manje privlačno kada počnu gubiti kosu. Pripadnici suprotnog spola ne žele prihvatiti činjenicu da žene nemaju ništa protiv ćelavaca i u većini slučajeva muškarci s obrijanom glavom jako su im privlačni. U svijetu poznatih i slavnih tek je nekoliko primjera muškaraca koji su izgledali bolje prije gubitka kose.

Galerija



Mnogim djevojkama britanski prijestolonasljednik princ William dugo je bio tiha patnja. Obožavale su ga zbog njegovih prekrasnih plavih očiju, a na vrhu popisa fizičkih kvaliteta nalazila se njegova kosa.

Princ je sada u 37. godini života, a njegovim plavim uvojcima više nema ni traga. Naime, William je počeo ćelaviti u kasnim dvadesetima. Za razliku od mnogih poznatih muškaraca poput Dwaynea Johnsona, Vina Diesela, Andrea Agassija i Jasona Stathama, koji puno bolje izgledaju bez kose nego s njom, mladom princu ipak je bolje pristajala "čupa" na glavi.

Tko zna bi li se s time složila njegova supruga Catherine Middleton, koja se u njega zaljubila dok je još imao punu glavu kose te je zbog njega promijenila mjesto studiranja i prebacila se na fakultet St. Andrews, koji je i on pohađao.

Jon Cryer više ne pokušava prikriti svoju ćelavost. Glumac je obrijao glavu, a u jednom intervjuu prije nekoliko godina priznao je koliko truda prikrivanje iziskuje: To je komplicirana iluzija. To je rad nekoliko talentiranih profesionalaca koji naprave najbolje što mogu s moje četiri dlake na glavi. Zapravo je nevjerojatno to što rade. Ne nosim tupe niti išta slično. U pitanju je proces koji počinje s bojom koju nanesu na vrh glave. Namažu je s nekakvim valjkom, a nakon toga doslovno sipaju puder iz soljenke. Ako pada kiša, onda nemaš sreće. Sve se izravna i mali potočići cure ti niz lice. Na svu sreću, obrve ih preusmjere na stranu.

U galeriji pogledajte koji su još slavni muškarci izgledali bolje prije gubitka kose.