Muškarci se često osjećaju manje privlačno kada počnu gubiti kosu. Pripadnici suprotnog spola ne žele prihvatiti činjenicu da žene nemaju ništa protiv ćelavaca i u većini slučajeva muškarci s obrijanom glavom jako su im privlačni. U svijetu poznatih i slavnih tek je nekoliko primjera muškaraca koji su izgledali bolje prije gubitka kose.

Galerija Princ William Jon Cryer Billy Zane +1 I Jude Law uskoro će se pridružiti klubu poznatih ćelavaca

Mnogim djevojkama britanski prijestolonasljednik princ William dugo je bio tiha patnja. Obožavale su ga zbog njegovih prekrasnih plavih očiju, a na vrhu popisa fizičkih kvaliteta nalazila se njegova kosa.

Princ je sada u 37. godini života, a njegovim plavim uvojcima više nema ni traga. Naime, William je počeo ćelaviti u kasnim dvadesetima. Za razliku od mnogih poznatih muškaraca poput Dwaynea Johnsona, Vina Diesela, Andrea Agassija i Jasona Stathama, koji puno bolje izgledaju bez kose nego s njom, mladom princu ipak je bolje pristajala "čupa" na glavi.

Tko zna bi li se s time složila njegova supruga Catherine Middleton, koja se u njega zaljubila dok je još imao punu glavu kose te je zbog njega promijenila mjesto studiranja i prebacila se na fakultet St. Andrews, koji je i on pohađao.

Jon Cryer više ne pokušava prikriti svoju ćelavost. Glumac je obrijao glavu, a u jednom intervjuu prije nekoliko godina priznao je koliko truda prikrivanje iziskuje: To je komplicirana iluzija. To je rad nekoliko talentiranih profesionalaca koji naprave najbolje što mogu s moje četiri dlake na glavi. Zapravo je nevjerojatno to što rade. Ne nosim tupe niti išta slično. U pitanju je proces koji počinje s bojom koju nanesu na vrh glave. Namažu je s nekakvim valjkom, a nakon toga doslovno sipaju puder iz soljenke. Ako pada kiša, onda nemaš sreće. Sve se izravna i mali potočići cure ti niz lice. Na svu sreću, obrve ih preusmjere na stranu.

U galeriji pogledajte koji su još slavni muškarci izgledali bolje prije gubitka kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju