Jesen je stigla, a s njom i slojevito odijevanje koje nikada nije bilo vise trendi. Lei Lou tim za vas je zato pripremio neke od najboljih komada iz svoje aktualne ponude i odlučio ih ovom prilikom ekskluzivno ponuditi na popustu do čak 40 posto.

Galerija

Pravo je vrijeme za počastiti sebe, sestru, mamu ili najbolju prijateljicu novom haljinom, kaputom, cipelama ili zanimljivim modnim dodatkom s potpisom i zablistati u novom izdanju.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović daruje svim našim čitateljicama do 40% popusta na ponudu s linka do 4.11.

''Obožavam jesen jer s njom kreće sezona finih kaputa, koji su od samih početaka, iz haljine, naš zaštitni znak. Ove jeseni ne izvlačim se iz naših vunenih, toplih kaputa sa statement kopčama Alba i Bridget, koji su iznimno elegantni, naglašavaju siluetu i jednostavni su za kombiniranje uz omiljene cipele i haljinu, kao što su naša haljina Cordelia, kao vječni klasik, ili Domenica, drapirani, ženstveni komad, koji izvrsno funkcionira u svakodnevnim i posebnim prilikama. Modna jesen u koju smo zakoračili donosi brojne novitete. Bit će ovo sezona nešto oštrijih linija, predimenzioniranih komada i naglašenih ramena, u kojoj ženstvenost proviruje iz svih krojeva. Nosi se pomalo maskulinizirani chic u kombinaciji sa ženstvenom elegancijom, baš kakva je i aktualna Lei Lou kolekcija“ - izjavila je Aleksandra Dojčinović.