Jesen je stigla, a s njom i slojevito odijevanje koje nikada nije bilo vise trendi. Lei Lou tim za vas je zato pripremio neke od najboljih komada iz svoje aktualne ponude i odlučio ih ovom prilikom ekskluzivno ponuditi na popustu do čak 40 posto.

Galerija Lei Lou by Alex Lei Lou by Alex Lei Lou by Alex +6 Lei Lou by Alex

Pravo je vrijeme za počastiti sebe, sestru, mamu ili najbolju prijateljicu novom haljinom, kaputom, cipelama ili zanimljivim modnim dodatkom s potpisom i zablistati u novom izdanju.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović daruje svim našim čitateljicama do 40% popusta na ponudu s linka do 4.11.

''Obožavam jesen jer s njom kreće sezona finih kaputa, koji su od samih početaka, iz haljine, naš zaštitni znak. Ove jeseni ne izvlačim se iz naših vunenih, toplih kaputa sa statement kopčama Alba i Bridget, koji su iznimno elegantni, naglašavaju siluetu i jednostavni su za kombiniranje uz omiljene cipele i haljinu, kao što su naša haljina Cordelia, kao vječni klasik, ili Domenica, drapirani, ženstveni komad, koji izvrsno funkcionira u svakodnevnim i posebnim prilikama. Modna jesen u koju smo zakoračili donosi brojne novitete. Bit će ovo sezona nešto oštrijih linija, predimenzioniranih komada i naglašenih ramena, u kojoj ženstvenost proviruje iz svih krojeva. Nosi se pomalo maskulinizirani chic u kombinaciji sa ženstvenom elegancijom, baš kakva je i aktualna Lei Lou kolekcija“ - izjavila je Aleksandra Dojčinović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju