Baš kao što i šećer dolazi na kraju, zadnji proizvod koji je predstavljen u četvrtoj sezoni emisije Startaj Hrvatska je zašećeren, ukusan i neodoljiv. Nosi ime All Sweet, a riječ je o karameliziranim lješnjacima koji su nastali u srcu idilične Baranje.

Galerija

Danijel Horvat i Monika Parat iz Darde unijeli su novi duh tradicionalnom hrvatskom proizvodu. All Sweet karamelizirani lješnjaci korijene vuku iz starinskog, tradicionalnog načina pripreme slastica, no tekstura i aroma malo su modernizirani.

Startaj Hrvatska 2023: All Sweet Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Osnovni sastojak je lješnjak hrvatskog podrijetla. Za svoje proizvode dobili su oznaku VEGAN, a proizvedeni su bez bojila i konzervansa. Prirodno su bogati vitaminom E, vitaminom B9 (folna kiselina) i manganom koji pomažu u smanjenju umora, daju podršku metabolizmu i održavaju zdravlje kostiju. Ovaj slatki desert sadrži šećer, ali je i bogat vlaknima što je uvijek dobrodošlo u pravilnom radu probave.

Startaj Hrvatska 2023: All Sweet Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Okus All Sweet lješnjaka je naravno sladak, ali prevladava nježna aroma vanilije te savršena hrskavost ovojnice u čijem središtu se nalazi lagano pržen lješnjak.

Startaj Hrvatska 2023: All Sweet Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Kada Danijel i Monika opisuju svoj proizvod vole reći i da je All Sweet pravi mali izazov u kojem je nemoguće pojesti samo jednog. Najbolje da se pokušate uvjeriti sami i pronađete ovaj slatki proizvod na policama trgovina INTERSPAR i SPAR.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Spar po najvišim profesionalnim standardima.