Svečanom dodjelom nagrada jučer je zatvoren Filmski festival u Veneciji. Zlatnog lava osvojio je film "Poor Things" redatelja Yorgosa Lanthimosa. Najboljim glumcem proglašen je Peter Sarsgaard za film "Memory" Michela Franca, a nagradu za najbolju glumicu osvojila je Cailee Spaeny koja u filmu "Priscilla" Sofije Coppole glumi udovicu Elvisa Presleyja, Priscillu Presley.

Galerija

Zbog štrajka glumačkih sindikata, ove godine na Mostri nije bilo puno holivudskih zvijezda pa su one ostale dobile priliku zablistati u punom sjaju, pogotovo kada je u pitanju moda. Naravno, kao i uvijek, neki su to napravili uspješno, a o nekim se izdanjima i danas raspravlja.

Primjerice, Georgina Rodriguez prošetala je crvenim tepihom u senzacionalnoj haljini brenda Vetements.

Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Foto: Profimedia

Izdanje je neodoljivo podsjećalo na kultnu kombinaciju Julije Roberts u filmu "Zgodna žena", ali nakon Georginina pojavljivanja naposljetku se najviše raspravljalo o neočekivanom odabiru obuće. Naime, umjesto neke klasične štikle, lijepa Gio nosila je lakirane čizme s platformom.

Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće Foto: Profimedia

Zbog izdanja s crvenog tepiha u sjeni je ostala kombinacija u kojoj doputovala u Veneciju. Ako ste se pitali postoji li glamurozna trenirka, odgovor je - naravno.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 5 Foto: Profimedia

Georgina se pred fotografima pojavila u crnom donjem dijelu trenirke s rašivenim rubovima i korzetu, oboje s potpisom brenda Vetements. Trenirka vrlo udobnog širokog kroja ukrašena je sitnim cirkonima crne boji koji joj daju dozu vrlo suptilnog sjaja.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 4 Foto: Profimedia

Uz nju je sparila crne salonke s tankom vrtoglavo visokom potpeticom i dokazala da je nekad zabranjena kombinacija štikli i trenirke baš dobra i nosiva.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 6 Foto: Profimedia

Ništa suptilno pak nema u njezinoj torbici. Poznavatelji kultnih modela sigurno su odmah prepoznali njezinu Birkinicu modne kuće Hermes, varijantu pod nazivom Diamond Himalaya napravljenu od krokodilske kože i jednu od najskupljih torbi na svijetu.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 2 Foto: Profimedia

Georgina Rodriguez: Isplati li se "skuhati" na vrućini u ovoj netipičnoj ljetnoj haljini?

Georgina Rodriguez: 10 izdanja za crveni tepih o kojima se pričalo danima