Svečanom dodjelom nagrada jučer je zatvoren Filmski festival u Veneciji. Zlatnog lava osvojio je film "Poor Things" redatelja Yorgosa Lanthimosa. Najboljim glumcem proglašen je Peter Sarsgaard za film "Memory" Michela Franca, a nagradu za najbolju glumicu osvojila je Cailee Spaeny koja u filmu "Priscilla" Sofije Coppole glumi udovicu Elvisa Presleyja, Priscillu Presley.

Galerija Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji - 9 Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji +6 Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji - 4

Zbog štrajka glumačkih sindikata, ove godine na Mostri nije bilo puno holivudskih zvijezda pa su one ostale dobile priliku zablistati u punom sjaju, pogotovo kada je u pitanju moda. Naravno, kao i uvijek, neki su to napravili uspješno, a o nekim se izdanjima i danas raspravlja.

Primjerice, Georgina Rodriguez prošetala je crvenim tepihom u senzacionalnoj haljini brenda Vetements.

Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji (Foto: Profimedia)

Izdanje je neodoljivo podsjećalo na kultnu kombinaciju Julije Roberts u filmu "Zgodna žena", ali nakon Georginina pojavljivanja naposljetku se najviše raspravljalo o neočekivanom odabiru obuće. Naime, umjesto neke klasične štikle, lijepa Gio nosila je lakirane čizme s platformom.

Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće Georgina je mnoge iznenadila odabrom obuće (Foto: Profimedia)

Zbog izdanja s crvenog tepiha u sjeni je ostala kombinacija u kojoj doputovala u Veneciju. Ako ste se pitali postoji li glamurozna trenirka, odgovor je - naravno.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 5 Georgina Rodriguez u Veneciji - 5 (Foto: Profimedia)

Georgina se pred fotografima pojavila u crnom donjem dijelu trenirke s rašivenim rubovima i korzetu, oboje s potpisom brenda Vetements. Trenirka vrlo udobnog širokog kroja ukrašena je sitnim cirkonima crne boji koji joj daju dozu vrlo suptilnog sjaja.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 4 Georgina Rodriguez u Veneciji - 4 (Foto: Profimedia)

Uz nju je sparila crne salonke s tankom vrtoglavo visokom potpeticom i dokazala da je nekad zabranjena kombinacija štikli i trenirke baš dobra i nosiva.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 6 Georgina Rodriguez u Veneciji - 6 (Foto: Profimedia)

Ništa suptilno pak nema u njezinoj torbici. Poznavatelji kultnih modela sigurno su odmah prepoznali njezinu Birkinicu modne kuće Hermes, varijantu pod nazivom Diamond Himalaya napravljenu od krokodilske kože i jednu od najskupljih torbi na svijetu.

Georgina Rodriguez u Veneciji - 2 Georgina Rodriguez u Veneciji - 2 (Foto: Profimedia)

Georgina Rodriguez: Isplati li se "skuhati" na vrućini u ovoj netipičnoj ljetnoj haljini? Georgina Rodriguez na reviji brenda Jacquemus Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +0 Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez: 10 izdanja za crveni tepih o kojima se pričalo danima Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 9 Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 11 Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 10 +7 Glamurozna izdanje Georgine Rodriguez - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju