Lijepo sunčano vrijeme napunilo je ovog vikenda Cvjetni trg u Zagrebu. Da je sve po starom normalnom, terase kafiće bile bi prepune, a u novom normalnom ispijala se kava za van, sjedilo na klupama i uživalo u šetnji. Našla se ondje i mlada ljepotica koja je svojim street styleom najavila dolazak proljeća.

Stižu nam dani proljetnih street style kombinacija i tomu se jako veselimo, a već ovoga vikenda u središtu Zagreba mogla su se vidjeti modna izdanja s prizvukom proljeća. Jedna zgodna dama tako je za svoj street style odabrala kratku haljinicu s uzorkom koju je nosila uz crnu kožnatu jaknu i ženstvene čizme iznad koljena.

Atraktivne čizme privukle su poglede jer riječ je o uskom modelu od mekane kože koji najbolje pristaje upravo uz minicu ili skinny hlače kako ne bi ostale skrivene ispod duge haljine ili širih hlača.

Zadranka sa špice: Minica koja jako voli čizme do koljena i "gole" noge

Fućkaš štikle! Dama iz Zagreba u kombinaciji kojoj bi visoke potpetice samo smetale

Crna kožnata jakna je pak proljetni klasik s kojim se ne može pogriješiti, a ova street stylerica s Cvjetnog trga svoj stajling dodatno je uljepšala sa smeđim sunčanim naočalama, okruglim naušnicama i smeđecrvenim ružem na usnama.