Od bundi i čizmi do koljena, preko klasičnih sakoa pa sve do suknji sa zavodljivim prorezom u kombinaciji s tenisicama – ovo je vrijeme u godini kad ulice vrve raznovrsnim modnim izdanjima.

Galerija

Među njima se posebno istaknula brineta u naizgled jednostavnoj, a zapravo vrlo efektnoj modnoj kombinaciji. Obična crna majica bila je podloga za tako dobro modno izdanje, zaokruženo kožnatom jaknom i crnim čizmama do koljena, te malom crnom torbicom.

Ipak, zvijezda ovog street style izdanja su uske hlače iz Zare koje dolaze u životinjskom uzorku – i to u crvenoj boji. Životinjski uzorak jedan je od najpopularnijih uzoraka u modnom svijetu, ali prilikom slaganja kombinacija koje sadrže taj popularni print važno je pažljivo ga dozirati.

Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Foto: Josip Moler/Cropix

Životinjski uzorak jedan je od onih koje žene ili vole ili ne vole, a prilikom slaganja kombinacija s ovim uzorkom, važno je pridržavati se samo jednog pravila, a ono glasi – manje je više. To nam je u serijalu Dreskod potvrdio i stilist Marko Grubnić, a savjete za uspješno kombiniranje životinjskog uzorka možete pronaći na linku.

Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Foto: Josip Moler/Cropix

Naša današnja street style zvijezda pazila je baš na svaki detalj, a točka na i njezine kombinacije su zanimljive sunčane naočale i decentne zlatne naušnice.

U galeriji na početku teksta pogledajte još modnih kombinacija sa zagrebačkih ulica. 

Zaljubili smo se u sako ljepotice iz centra Zagreba, a onda su nas omađijale i gležnjače iz Zare

15 kombinacija iz centra Zagreba zbog kojih se još više radujemo proljeću