Predimenzionirani cvjetovi omađijali su zaljubljenice u modu pa ih češćo viđamo kao detalj koji i najjednostavnije komade podiže na višu razinu.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama +4 Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama

Cvjetovi su dodatak haljinama, bluzama, ali i sakoima. Da cvijet jedan klasični sako mže pretvoriti u komad koji privlači pozornost uvjerila nas je i mlada dama koju su fotografi snimili na zagrebačkoj špici.

Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Lijepa brineta centrom Zagreba prošetala je u sivom vunenom sakou domaćeg modnog brenda Bonbon Karla. Strukirani sako ima džepove s preklopom na prednjem dijelu, a ono što ga izdvaja iz mase je veliki cvijet napravljen od istog materijala kao i sako.

Sako brenda Bonbon Karla Sako brenda Bonbon Karla (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mlada dama sako je uparila s crnih hlačama širokih nogavica, a nakon sakoa koji je prvi privukao našu pozornost, osvojile su nas i fantastične gležnjače iz ovog izdanja.

Radi se o gležnjačama iz Zare s tankom, 8 pol centimetara visokom popeticom koje na prednjem dijelu imaju efektnu kopču, još jedan detalj koji "dosadne" komade podiže na novu razinu. Cijena gležnjača je 39,95 eura.

Gležnjače iz Zare Gležnjače iz Zare (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mlada dama izdanje je upotpunila zelenom torbicom sa zlatnom kopčom te elegantnom bisernom ogrlicom.

Ljepotica sa špice u gležnjačama za koje treba imati dozu modne hrabrosti Kultna stolica Charlesa i Ray Eams inspiracija je za gležnjače Eamz Gležnjače Eamz Wrap brenda United Nude Sandale brenda United Nude u street style izdanju s Londonskog tjedna mode +2 Ljepotica iz Zagreba u gležnjačama brenda United Nude

15 kombinacija iz centra Zagreba zbog kojih se još više radujemo proljeću Kombinacije iz centa Zagreba jasno daju do znanja da je proljeće pred vratima Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 13 Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 11 +12 Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju