Od bundi i čizmi do koljena, preko klasičnih sakoa pa sve do suknji sa zavodljivim prorezom u kombinaciji s tenisicama – ovo je vrijeme u godini kad ulice vrve raznovrsnim modnim izdanjima.

Galerija Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku +3 Zagrebačka ulična moda

Među njima se posebno istaknula brineta u naizgled jednostavnoj, a zapravo vrlo efektnoj modnoj kombinaciji. Obična crna majica bila je podloga za tako dobro modno izdanje, zaokruženo kožnatom jaknom i crnim čizmama do koljena, te malom crnom torbicom.

Ipak, zvijezda ovog street style izdanja su uske hlače iz Zare koje dolaze u životinjskom uzorku – i to u crvenoj boji. Životinjski uzorak jedan je od najpopularnijih uzoraka u modnom svijetu, ali prilikom slaganja kombinacija koje sadrže taj popularni print važno je pažljivo ga dozirati.

Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku (Foto: Josip Moler/Cropix)

Životinjski uzorak jedan je od onih koje žene ili vole ili ne vole, a prilikom slaganja kombinacija s ovim uzorkom, važno je pridržavati se samo jednog pravila, a ono glasi – manje je više. To nam je u serijalu Dreskod potvrdio i stilist Marko Grubnić, a savjete za uspješno kombiniranje životinjskog uzorka možete pronaći na linku.

Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku Street style izdanje s crvenim hlačama u životinjskom uzorku (Foto: Josip Moler/Cropix)

Naša današnja street style zvijezda pazila je baš na svaki detalj, a točka na i njezine kombinacije su zanimljive sunčane naočale i decentne zlatne naušnice.

U galeriji na početku teksta pogledajte još modnih kombinacija sa zagrebačkih ulica. 

Zaljubili smo se u sako ljepotice iz centra Zagreba, a onda su nas omađijale i gležnjače iz Zare Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama +4 Zagrebačko street style izdanje u sjajnom sakou i gležnjačama 15 kombinacija iz centra Zagreba zbog kojih se još više radujemo proljeću Kombinacije iz centa Zagreba jasno daju do znanja da je proljeće pred vratima Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 13 Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 11 +12 Zagrebačka street style izdanja koja najavljuju proljeće - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju