Ovog su vikenda kiša i oblaci prorijedili posjete zagrebačkoj špici, mnogi su ipak radije ostali kod kuće i zaobišli centar grada. Međutim, jedan je muškarac svojom pojavom itekako popravio ove tmurne dane.

Galerija

Kulerski odjeven muškarac zapeo nam je za oko svojom ležernom, a tako stilski sjajnom modnom kombinacijom, no još više nehajnim šarmom i stavom kojim zrači.

Sijeda kosa i pomno njegovani brkovi i brada stoje mu baš dobro i dokazuju da su muškarci s bradom ženama doista često najprivlačniji.

Nogometni trener Tomislav Stipić u šetnji gradom oduševio je svojom ležernošću i stilom, a ne možemo pobjeći od usporedbe s Georgeom Clooneyem. 

A osim brkovima i bradom, osvojio nas je i ležernom i nepretencioznom, a tako dobrom jesenskom kombinacijom koju na muškarcima uvijek volimo vidjeti. Kožna jakna i sive cargo hlače stajale su mu besprijekorno, a ima li bolje i udobnije jesenske obuće od klasičnih martensica?

Muškarac iz centra Zagreba Foto: Cropix / Josip Moler

Pomalo namrgođen pogled ispod obrva koji je Stipić uputio fotografu još više mu daje na stavu i šarmu, a tako nas je još više podsjetio na nekog zgodnog holivudskog glumca koji nimalo nije oduševljen time što ga fotografi slikaju, ali i tako smrknut i dalje je neodoljiv.

Muškarac iz centra Zagreba Foto: Cropix / Josip Moler

Muškarac iz centra Zagreba: Najbolji dokaz da obična bijela košulja pobjeđuje sve trendove

Ovaj muškarac možda je sa zagrebačke špice, ali kao da je iz neke španjolske serije