Zagrebačka špica uvijek je izvor dobre street style inspiracije, i ženske i muške. I ovoga vikenda na špici smo zapazili nekoliko muških odjevnih kombinacija koje su odličan odabir za svaki dan, a jedan crnokosi muškarac osvojio nas je svojim ležernim izdanjem u kombinaciji crne i plave boje.

Galerija Muška ulična moda iz centra Zagreba - 6 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 +5 Muška ulična moda iz centra Zagreba

Muškarac iz centra Zagreba svoj street style složio je od crnih sportskih hlača francuskog brenda Quechua, specijaliziranog za odjeću, obuću i opremu za planinarenje i kampiranje.

Uz hlače s nekoliko džepova nosio je crnu majicu s dugim rukavima i kragnom, koja gore na lijevoj strani ima ukrasni detalj s ispisanim slovima crveno-bijele boje, a neka su slova iz japanskog jezika.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 Odlično casual izdanje u hlačama francuskog brenda Quechua (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ispod crne majice naočiti gospodin nosio je plavu majicu, a majicu plave boje dugih rukava nosio je i preko ramena. Outfit je upotpunio crnim tenisicama, crnim ručnim satom i crnim sunčanim naočalama.

Ovaj crnokosi frajer možda je sa zagrebačke špice, ali lako ga možemo zamisliti i u nekoj španjolskoj seriji, a gledateljice bi za njega sigurno rekle - que guapo! (kako zgodan).

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i ostala izdanja muške ulične mode iz središta Zagreba.

Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kao iz filma: Muškarac je biciklom projurio centrom Zagreba i malo nas ostavio bez teksta Muška ulična moda iz centra Zagreba - 10 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 9 +9 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 8 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 9 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 2 +5 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju