Zagrebačke ulice svakog tjedna preplave brojne izvrsne kombinacije dama koje itekako znaju s modom, ali muška izdanja često prođu ispod radara. Ili pobjegnu od kamera, ili jednostavno nisu zainteresirani za modu.

Galerija

Tako se zbilja oduševimo svaki put kada uočimo modno osviještenog frajera koji odiše samopouzdanjem i vjerom u sebe i svoj outfit, a nosi to s lakoćom i stilom.

Zvijezda naše nove street style muške priče diči se šarmantnim, pomalo mrgodnim pogledom ispod obrva, a ono što posebno zapinje za oko, osim njegove njegovane brade, istančan je modni stil.

Klasične ležerne komade poput crnih traperica i udobnih crnih tenisica upario je s bijelom košuljom, a dodatnu dimenziju dodao je sivim puloverom, odličnim debljim kariranim kardiganom, ali i crnim remenom marke Fendi. Ničeg nije previše, i dalje je ležerno i kulerski, a opet baš šminkerski i uz uložen trud za ostavljanje najboljeg dojma.

Muškarac iz centra Zagreba oduševio je stilom i stavom Foto: Cropix / Josip Moler

Nonšalantna poza s rukama u džepovima i uredna i zalizana frizura spoj su koji nam je vrlo drago vidjeti, dotjeran, a opet casual i bez odavanja dojma zaljubljenosti u sebe.

Upravo takva izdanja voljele bismo što češće viđati na zagrebačkim ulicama, a ovom muškarcu zavidno sređene brade i neodoljivog pogleda ide naša čista stilska desetka.

U galeriji na početku teksta pogledajte još izdanja zagrebačke muške ulične mode.

Muška ulična moda iz centra Zagreba Foto: Cropix / Josip Moler

Ma kakav George Clooney! Kulersko izdanje muškarca iz centra Zagreba popravlja kišni dan

Ovaj muškarac možda je sa zagrebačke špice, ali kao da je iz neke španjolske serije