Sunce koje nas je u nedjelju počastilo svojim najdivnijim zrakama izvuklo je brojne ljude na zagrebačke ulice. Mnogi su nedjeljno popodne iskoristili za šetnju centrom glavnoga grada, a to znači i da smo imali priliku uživati u sjajnim street style izdanjima.

Galerija

Odlično izdanje pokazala je plavokosa dama koja je Trgom bana Jelačića prošetala u istovremeno modernoj i udobnoj kombinaciji sastavljenoj od trendi odjevnih komada.

Bijeli kratko rezani top od rebrastog materijala uparila je s hlačama ecru boje. Radi se o lepršavom modelu širokih nogavica uz koji su se sjajno nadovezale uvijek omiljene i popularne bijele tenisice s efektnim crnim detaljima modne kuće Valentino.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba - 5 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell


Preko topa odjenula je prugasti predimenzionirani sako, dok je u ruci nosila smeđu torbicu modne kuće Louis Vuitton. Radi se o modelu Alma PM, koji je prema riječima dizajnera kao stvoren za svaki dan. Ima prepoznatljivi LV uzorak, obrub od goveđe kože i zlatne metalne detalje. Torbica se može nositi u ruci ili na laktu.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba - 1 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell


Nezaobilazan modni dodatak bile su upečatljive sunčane naočale, a točka na "i" sjajne modne kombinacije bila je duga, blago valovita kosa.

Sako mlade dame iz centra Zagreba koji izgleda tako dobro sa skinny trapericama

Nosite li ih? Jedini model hlača koji vam treba kada želite izgledati elegantno

Ovakve kombinacije jedan su od razloga zbog kojih smo zahvalni na sunčanim danima i visokim temperaturama na kraju listopada jer imamo priliku uživati u sjajnim izdanjima zaljubljenica u modu prije dolaska niskih temperatura, kada će detalji odličnih modnih kombinacija najčešće ostati skriveni ispod debelih jakni i kaputa.

Sjajna street style kombinacija iz centra Zagreba Foto: Sanjin Strukic/Pixsell