S modom i stilom treba se igrati, a modna i stilska pravila ne treba slijepo slijediti. Zna to i šarmantna djevojka koja je u društvu prijateljice prošetala centrom Zagreba.

Galerija

Za svoj street style izabrala je odličnu mladenačku kombinaciju sačinjenu od sivih skinny traperica i crnih gležnjača sa zlatnožutim detaljem.

S modom i stilom treba se igrati, a modna i stilska pravila ne treba slijepo slijediti. Zna to i šarmantna djevojka koja je u društvu prijateljice prošetala centrom Zagreba

Iako stilsko pravilo kaže da uz gležnjače trebamo nositi modele skinny traperica koji malo dotiču vrh cipele kako se ne bi naborale iznad vrha cipele, ova zgodnica šarmantnog osmijeha to pravilo nije slijedila i – uopće nije pogriješila! Dapače, naborane hlače njenom street styleu dale su urbani, moderni štih i taj detalj nimalo ne bode u oči.

Gornji dio njene kombinacije čine bijela dolčevita ukrašena zlatnim gumbima na rukavima te odličan vuneni sako. Stajling je upotpunila sivom torbicom, dok je od make-upa izabrala ružičasti ruž i ljubičasti lak za nokte.

U fotogaleriji inspirirajte se street styleom i drugih žena i djevojaka koje su u središtu Zagreba pokazale svoje odlične odjevne izbore. Pogledajte i modele skinny traperica koje žene ne kupuju čak ni na sniženju.

Street style dame iz centra Zagreba - 2 Foto: Slaven Janđel