Jedna od uzvanica na kraljevskom vjenčanju bila je i Oprah Winfrey. Njezino je ime kao predstavnice kraljevskog sloja Hollywooda i kao još uvijek neprikosnovene kraljica talk-showa, sasvim očekivano na listi gostiju.

Galerija

Ona je, baš kao i ostale uzvanice, pomno birala toaletu za ovaj posebno glamurozan i medijima zanimljiv događaj.

Kao žena s brojnim modnim utakmicama u nogama na crvenom tepihu, uzela je u obzir brojne faktore bitne za odabir haljine te je upravo zahvaljujući svom bogatom iskustvu, ali i obazrivosti prema mladenki, promijenila haljinu dan prije vjenčanja.

Naime, njezin prvotni izbor bila je toaleta u boji bijele kave, ali kako je Oprah primijetila da bi se takva boja na fotografijama mogla prikazati kao bijela boja, odustala je od tog odabira u zadnji čas.

 


Zbog toga je kreativni tim dizajnerice Stelle McCartney, koja potpisuje i drugu vjenčanicu mladenke, cijelu noć izrađivao drugu verziju haljine u pastelnoružičastoj nijansi.

Da se boje na fotografijama mogu prikazati u drugačijoj nijansi, dokaz je i modni odabir Catherine Middleton, čija se nježnožuta nijansa haljine-kaputa na brojnim fotografija "istopila" i pretvorila upravo u boju rezerviranu za mladenke.

U galeriji pogledajte modne izbore i ostalih uzvanika na kraljevskom vjenčanju.

Haljinu Stelle McCartney Oprah je upotpunila vintage šeširom Philipa Treacyja iz 2005. godine Foto: AFP