Jedna od uzvanica na kraljevskom vjenčanju bila je i Oprah Winfrey. Njezino je ime kao predstavnice kraljevskog sloja Hollywooda i kao još uvijek neprikosnovene kraljica talk-showa, sasvim očekivano na listi gostiju.

Galerija Oprah Winfrey na kraljevskom vjenčanju Haljinu Stelle McCartney Oprah je upotpunila vintage šeširom Philipa Treacyja iz 2005. godine Uvijek odlično raspoložena Oprah +6 Amal i George ispred kapele sv. Jurja Ona je, baš kao i ostale uzvanice, pomno birala toaletu za ovaj posebno glamurozan i medijima zanimljiv događaj.

Kao žena s brojnim modnim utakmicama u nogama na crvenom tepihu, uzela je u obzir brojne faktore bitne za odabir haljine te je upravo zahvaljujući svom bogatom iskustvu, ali i obazrivosti prema mladenki, promijenila haljinu dan prije vjenčanja.

Naime, njezin prvotni izbor bila je toaleta u boji bijele kave, ali kako je Oprah primijetila da bi se takva boja na fotografijama mogla prikazati kao bijela boja, odustala je od tog odabira u zadnji čas.

 


Zbog toga je kreativni tim dizajnerice Stelle McCartney, koja potpisuje i drugu vjenčanicu mladenke, cijelu noć izrađivao drugu verziju haljine u pastelnoružičastoj nijansi.

Da se boje na fotografijama mogu prikazati u drugačijoj nijansi, dokaz je i modni odabir Catherine Middleton, čija se nježnožuta nijansa haljine-kaputa na brojnim fotografija "istopila" i pretvorila upravo u boju rezerviranu za mladenke.

U galeriji pogledajte modne izbore i ostalih uzvanika na kraljevskom vjenčanju.

Haljinu Stelle McCartney Oprah je upotpunila vintage šeširom Philipa Treacyja iz 2005. godine Haljinu Stelle McCartney Oprah je upotpunila vintage šeširom Philipa Treacyja iz 2005. godine (Foto: AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju