Za vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, njihova šogorica Catherine Middleton izabrala je predivnu kreaciju koja osvaja svojom jednostavnošću.

Galerija Catherine Middleton s princezom Charlotte i princom Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 5 Catherine Middleton s princezom Charlotte i princom Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 9 Catherine Middleton s princezom Charlotte i princom Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 1 +10 Catherine Middleton i princeza Charlotte na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

Catherine Middleton je za kraljevsko vjenčanje odjenula haljinu-kaput na kopčanje strukiranog kroja i izrazito čistih linija koja osvaja neodoljivom jednostavnošću.

Kreaciju dizajnera Alexandera McQueena upotpunila je elegantnim bijelim šeširićem ukrašenim predimenzioniranim žutim cvijetom i bež salonkama.
Catherine Middleton s princezom Charlotte i princom Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 3 Catherine Middleton s princezom Charlotte i princem Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: AFP)

Catherine je na vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja došla sa svojom djecom, princezom Charlotte i princem Georgeom te s ostalim mališanima koji su na vjenčanju imali uloge djeveruša i djevera.

Na izlasku iz crkve nakon ceremonije vjenčanja trogodišnja princeza Charlotte stajala je s mamom ispred crkve te svojom slatkoćom raznježila mnoge.

Ovdje pratite kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja.
Catherine Middleton s princezom Charlotte i princom Georgeom na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 2 Catherine Middleton s obitelji stiže na vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju