Jesen je godišnje doba kad biramo slojevite, office-core kombinacije zbog kojih se osjećamo ugodno i spremno na sve dok jurimo kroz dan i svakodnevne obaveze. Designer Outlet Croatia je mjesto gdje smo pronašli sve.

 

Galerija

Zakoračili smo u razdoblje za koje su karakteristični promjenjivi vremenski uvjeti. Za taj prijelazni period između ljeta i zime tipična su prohladna jutra i večeri te vrlo topla, ponekad čak i vruća popodneva, a to znači da za posao biramo slojevite kombinacije.

Upravo su slojevi idealno rješenje za te nepredvidive jesenske dane, a mi ih posebno volimo jer nam oni, osim što su praktični, pružaju brojne mogućnosti za izražavanje osobnog stila kombiniranjem različitih boja, tekstura i uzoraka.

Kako bi vaše jutarnje spremanje za posao bilo što brže i praktičnije – slijedi nekoliko savjeta kako jesenske kombinacije učiniti jedinstvenima, a znamo da Designer Outlet Croatia ima komade iz kojih ove sezone nećemo izlaziti.

Poslovne kombinacije za sve prilike

Slojevito oblačenje odlično se uklapa i s trendom koji ove sezone vlada, a to je office-core. Možda ste već i na našim ulicama primijetili dominaciju tog trenda, što ne čudi jer je to njegov glavni zadatak; poslovne kombinacije nosive u svim prilikama. To ćemo postići kombinirajući sakoe, prsluke, traperice, balonere i košulje na nekonvencionalan način. Klasične komade spojite s asimetričnim krojevima i edgy dodacima. Iako taj modni trend ima fokus na poslovnom odijevanju, on nudi udobnost i funkcionalnost u baš svim prilikama.

Patrizia Pepe prsluk 148,00 €, Fashion&Friends: Guess traperice 110,00 €, Optika Optotim: Chimi naočale 101,50 € Foto: Danko Šimunović

U takvim kombinacijama osjećat ćete se uvijek spremno na sve, a tako ćete i izgledati. Naime, svestranost tih kombinacija možete iskoristiti bez obzira na radno mjesto. Bitno je samo da birate one odjevne komade u kojima se osjećate ugodno te da se držite naglašenih silueta i, naravno, slojeva. Tako ćete postići udobnost i stil bez obzira na svakodnevne izazove i temperaturne razlike.

Patrizia Pepe prsluk 148,00 €, Patrizia Pepe torbica 70,00 €, Fashion&Friends: Guess traperice 110,00 € Foto: Danko Šimunović

Umjesto klasičnih hlača na crtu budite odvažni s popularnim trapericama širokih nogavica, koje ćete spojiti s koledžicama ili pak tenisicama neobičnih uzoraka.

Ove jeseni birajte tenisice neobičnih boja i uzoraka Foto: Danko Šimunović

Kombinirajte različite materijale

Upravo je jesensko vrijeme idealno za eksperimentiranje s modom. Kombiniranje različitih materijala, poput vune, kože i pamuka, omogućuje stvaranje zanimljivih i jedinstvenih outfita. Dodaci, poput šalova, šešira ili ukrasnih remena, mogu poslužiti kao onaj finalni detalj koji zaokružuje cijeli izgled.

Hugo Boss sako 349,30 €, Patrizia Pepe traperice 129,00 €, Benetton torba 51,00 €, Fifty Outlet: Milano remen 9,99 € Foto: Danko Šimunović

Želite li stil koji zrači individualnošću – kombinirajte različite uzorke i boje. Pametnim odabirom osnovnih komada, poput vunenih kardigana, laganih jakni i kvalitetnih kaputa, lako možemo balansirati između formalnog i ležernog stila. Nonšalantno nosite poslovnu odjeću i poigrajte se sivom, crnom, bež i bijelom bojom.

Patrizia Pepe traperice 129,00 €, Optika Optotim: Ray Ban okviri 95,21 €, Fifty Outlet: Milano dolčevita 22,99 €, Fifty Outlet: Milano remen 9,99 € Foto: Danko Šimunović

Svaku kombinaciju učinite još upečatljivijom tako što ćete je upotpuniti jednim dodatkom u nekoj jarkoj boji. Nosite li dioptrijske ili sunčane naočale, iskoristite to kao svoj adut i neka one budu vaš ukras. Odaberite okvire koji će se istaknuti, recimo one u crvenoj boji – jer zašto ne?

Optika Optotim: Ray Ban okviri 95,21 €, Fifty Outlet: Milano dolčevita 22,99 € Foto: Danko Šimunović

Savjeti za praktičnost i stil u slojevima

Slojevito oblačenje pravi je primjer funkcionalnosti i estetike. Ključ je u odabiru komada koje možemo lako dodavati ili skidati ovisno o promjeni temperature. Primjerice, košulja ispod pletenog džempera s tankim kaputom ili balonerom može biti savršen spoj za hladna jutra, dok će tijekom toplijeg dijela dana džemper ili kaput jednostavno postati suvišni.

Patrizia Pepe baloner 454,00 €, Hugo Boss hlače 174,30 €, Optika Optotim: naočale Ray Ban 144,80 € Foto: Danko Šimunović

Kvalitetan kaput ili baloner osnovni su dijelovi jesenske garderobe za ured. U kombinaciji s laganim pletivom i hlačama ili suknjom stvaraju dojam sofisticiranosti. Košulje i bluze s dugim rukavima u neutralnim tonovima savršeno se uklapaju u office-core trend, a ove jeseni voljet ćemo džempere bez rukava, kao i prsluke. Jer jedno je sigurno, korporativna odjeća više nije dosadna.

Patrizia Pepe baloner 454,00 €, Hugo Boss hlače 174,30 €, Optika Optotim naočale Ray Ban 144,80 € Foto: Danko Šimunović

Designer Outlet Croatia ima sve na jednom mjestu

Odlučite li se pak na monokromatske kombinacije – nećete pogriješiti jer odišu moćnom estetikom. Birajte svjetlije nijanse kako biste se istaknuli te kombinirajte široke komade s onima koji će naglasiti figuru. Dodaci neka se ističu, ali tako da ne odudaraju previše od cijele priče kako biste zadržali sofisticiranost koju takve kombinacije donose.

Patrizia Pepe baloner 454,00 €, Patrizia Pepe torba 213,00 €, Optika Optotim: naočale Ray Ban 144,80 € Foto: Danko Šimunović

Pronađite stil koji vas inspirira, odvojite vrijeme za sebe i u Designer Outletu Croatia nabavite svoje poslovne komade koji će biti vaši vjerni suputnici ove jeseni. Ondje možete pronaći više od stotinu modnih brendova, među kojima su Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Gant, Five Star Fashion, Galileo, Lacoste, Guess, Fashion&Friends i mnogi drugi.

Također, proširili su ponudu pa sad možete kupovati atraktivne komade u još većem i preuređenom Tommy Hilfigeru, Calvin Kleinu, novootvorenom Wellensteynu i Crocsu.

Na njihovoj internetskoj stranici možete pregledati trgovine, a učlanite li se u VIP CLUB, ostvarit ćete i određene pogodnosti, poput dodatnih i rođendanskih popusta. Sve novosti pratite stranicama Designer Outleta Croatia na Facebooku i Instagramu.

Onda, kad idete u jesenski shopping?

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Designer Outlet Croatia po najvišim profesionalnim standardima.