Nema sumnje da su tajice jedan od najpopularnijih ženskih odjevnih komada. Toliko su lagane, udobne i svestrane da su postale nezamjenjive u našim ormarima.

Posljednjih godina mnogo se pričalo o tome kako bismo zapravo trebali nositi tajice. Točnije, kako bismo ih trebali kombinirati s drugim odjevnim komadima i jesu li one primjerena zamjena hlačama.

Žene su i dalje podijeljene u dva tima po tom pitanju pa tako jedne ne vide ništa loše u tome da se tajice nose samostalno umjesto hlača, a druge smatraju da ih se samostalno može nositi samo tijekom sportskih aktivnosti.

Drugom timu pripadali su i modni znalci koji su smatrali kako su tajice ipak srodne najlonkama, a ne klasičnim hlačama pa bismo ih zato ipak trebali nositi ispod haljina ili suknji.

Slavne dame odavno su rekle svoje na ovu temu i tajice nose upravo kao zamjenu za hlače. Obožava ih i glumica Jennifer Garner koja gotovo da ih ni ne skida sa sebe u dnevnim prigodama.

Ona je već duže vrijeme vjerna jednom praktičnom modelu. U pitanju su tajice brenda Spanx pod nazivom "Booty Boost". Kao što se da isčitati iz njihova naziva, one "boostaju" stražnjicu.

Točnije, podižu je zahvaljujući posebnom spoju čvrstog materijala i strateški smještenih šavova. Osim ovog efekta, imaju još jedan ženama vrlo bitan. Naime, služe i kao steznik te stanjuju trbuh zahvaljujući kroju i visokom struku.

Jennifer u njima dolazi u trgovinu, trči, razvozi djecu u školu. Dakle, pogodne su za apsolutno sve oblike aktivnost.

Osim nje, obožavaju ih Reese Witherspoon, Busy Philips, Chrishell Stause te mnoge druge poznate dame.